Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24581

dráma | thriller

Bonnie rájön, hogy férjének megtetszett az új szomszéd, Charlotte. A féltékeny nő eldönti, hogy elteszi láb alól a riválisát, miközben a szomszédok nem sejtik, hogy ez nem az első... több»

#24582

47 Loco Love  (2017)

dráma | romantikus

Egy fiatal fiú találkozása egy szépséges fiatal lánnyal végzetesnek bizonyul. Kettejük szerelme talán sosem teljesedhet be a fiú latin, míg a lány kaukázusi származása miatt.... több»

#24583

dokumentum | sportfilm

A film három csapatot mutat be, amint azok a homoszexuálisok kupájáért harcolnak az Egyesült Államokban. Valamelyik csapat megerősödik, valamelyik széthullik, de a homoszexuálisok... több»

#24584

thriller

Allison Jones és vak lánya, Abigail visszatérnek Allison gyermekkori szülővárosába, szeretett nagynénje halála után. A gyászoló anya és lánya találkoznak egy régi ismerőssel, Bart... több»

Ez a csávó mindenre képes, hogy megszerezze a nőt, mindent elkövet ennek érdekében, még a saját anyját is megöli. Ez egy idióta állat.
#24585

dráma | horror | thriller

Sandy szorongatott helyzetbe kerül, amikor eljegyzési buliján felbukkan egy régi hibája, Roman, aki bizalmatlanságot kelt Sandy baráti körében a party alatt, így próbálva meg... több»

#24586

47 Redeemed  (2014)

(2)

dráma

Paul Tyson szerető férj, elhivatott apa és nagy tiszteletben álló üzletember, aki élete egyik legnagyobb üzleti döntésének küszöbén áll. És akkor megjelenik Júlia.... több»

Úgy úgy...van egy üzenete a néző számára, már akinek lejön.
#24587

dráma

Patty Hearst elrablásának hírhedt dörténete 1974-ből. A film Jenny, egy fiatal politikai aktivista szemszögéből mutatja be a trónörökös rabságának sztoriját. több»

#24588

romantikus | vígjáték

Alicja egyedülálló anyaként neveli kisfiát, akinek igyekszik mindent megadni. Volt férje, Tomasz új életet kezdett, és Alicja nehezményezi, hogy elhanyagolja közös gyereküket.... több»

#24589

47 Zatmenie  (2016)

(1)

fantasy | kaland

Egy kalandor a varázslók küzdelmének középpontjába kerül. Szerelme életének megmentése érdekében kiutat kell találnia a rejtélyes játékból. több»

#24590

vígjáték

Egy fiatal férfi és egy nő szerelembe esik, azonban románcunknak a vártnál is több próbatételt kell kiállnia. több»

#24591

dráma | romantikus | thriller

Egy thriller arról, mi kell manapság ahhoz, hogy figyelmet kaphasson valami az internetet. A történet szerint, mely laza szálakon kapcsolódik Shakespeare Rómeó és Júliájához, a... több»

#24592

dráma | romantikus | vígjáték

Édesanyja és nővére nyomására Éléonore, a bukott író elhatározza, hogy megváltoztatja az életét, és munkát vállal egy könyvkiadónál. több»

#24593

horror

A történet szerint eltűnt és molesztált gyerekek térnek vissza, hogy bosszút álljanak egykori molesztálóikon. Shunya, a helyi lap oknyomozó riportere rászáll az ügyre, miközben... több»

#24594

47 Koxa  (2017)

dráma | krimi | thriller

Négy török barát drogdílerkedésből él Stuttgartban. Az üzlet virágzik, egyszer azonban egy rakomány kolumbiai kokaint kapnak. A dílerek kemény fába vágják a fejszéjüket. több»

Míg az ex el nem választ
#24595

thriller

TV-ben (Paramount Channel, csütörtök 01:33)

Épp, mikor Kyle és Sophia véget vetnek próbaszerű különélésüknek, és újra elkötelezik magukat egymás mellett, Sophiát megvádolják, hogy bántalmazta Claire-t, férje egyéjszakás... több»

#24596

vígjáték

Aboura joggal büszke az édesapja: két testvérével ellentétben ő az osztály éltanulója. Legalábbis ezt hiszi róla családja, ugyanis a valóságban Abou a hazugságok és... több»

#24597

thriller

Férje halálát megelőzően Susie lefagyasztott egy embriót. Lorna béranya felajánlja segítségét Susie-nak, és vállalkozik rá, hogy kihordja a gyermeket. A veszély azonban nem alszik.... több»

#24598

thriller

Egy magánnyomozó éppen egy hűtlenségi esetet vizsgál, amikor egy gyilkosság szemtanúja lesz. A fényképei az egyetlen bizonyíték a tettes ellen, azonban a törvény nem feltétlenül az... több»

#24599

dráma | vígjáték

Négy afrikai lánnyal a nyári táborban valami különös dolog történik. Mindannyian testet cserélnek, ám miután minden rendeződik, úgy érzik, be kell számolniuk tapasztalataikról. több»

#24600

dráma | vígjáték

Egy gazadag és híres életviteli tanácsadó "guru"  ellentmondásos és nagyon önző életfilozófiája most váratlanul egy gonosz tesztnek vétetik alá. Hősünk lányát ugyanis... több»