Filmek

Legjobb filmek 2001-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#36781

horror

Rendező: Daniel McLeod

Szereplők: Daniel McLeod

Mindenkinek jár egy esély
#36782

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

Rendező: Fuchs Máté

#36783

rövidfilm | vígjáték

A 45 éves, elvált Pascal elszigetelt és némiképp kívülálló életet él Korzika egy távoli, eldugott vidékén. Ma van a fia születésnapja, de még nem vett neki ajándékot. Három... több»

#36784

dokumentum

Legendás márkaként és a brit autóipar meghatározó szereplőjeként az Aston Martin a luxuskategóriában, a versenypályákon és a filmforgatásokon egyaránt nyomot hagyott. A... több»

Don Q
#36785

NA Don Q  (2022)

dráma | krimi | vígjáték

#36786

dráma | thriller

Egy tinédzser lányt könyörtelenül zaklatnak a világhálón, mire rájön, hogy a szörnyű üzenetek a saját anyjától származnak. több»

Így készült a Magunk maradtunk Kovács Ákos kisjátékfilmje
#36787

dokumentum

Kovács Ákos Magunk maradtunk című kisjátékfilmjének díszbemutatóját az Uránia Filmszínházban tartották. Az énekes-dalszerző nemcsak rendezte a filmet, de a forgatókönyvét is ő... több»

#36788

dokumentum

A sorozat Norvégia, Svédország és Finnország növény- és állatvilágát mutatja be, hogy érzékeltesse a jellegzetes északi hangulatot, s közelebbről megismerhessük a vad észak... több»

#36789

Az MMA portéfilm-sorozatának jelen darabja Berki Viola festőművész életútjának és művészetének egyediségét járja körül.  több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

Kortanúk – '56 lángjának őrzője: Wittner Mária
#36791

dokumentum

Az életinterjúban Wittner Mária mesél gyermekkoráról, a forradalom előtti évekről, az októberi eseményekről, a siralomházban eltöltött 8 hónapról, majd életfogytiglanra... több»

#36794

NA Promises  (2022)

rövidfilm

A rövidfilm kelet-ukrajnai orosz invázió legsötétebb oldalát tárja fel, a néző egyúttal bepillantást nyerhet a fegyveres ellenállás mindennapjaiba. több»

Rendező: James Naleski

Új közjáték – Az öt kenyérről
#36796

Az Új közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Karel Capek: Az öt kenyérről című írásának filmes feldolgozását láthatjuk. több»

#36798

dokumentum

A II. világháborúban is többféle módon segített Lengyelországnak Magyarország és a magyar emberek, ahogy tettük ezt 1920-ban is, amikor a lőszerhiánnyal küzdő népnek puskát és... több»