Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
Hitler: miből lesz a szörnyeteg?
#48721

dokumentum

Adolf Hitler a 20. század leghírhedtebb gonosztevője és a történelem legsötétebb korszakának karmestere. A Nemzetiszocialista Párt szerény ausztriai családban nevelkedett... több»

#48723

dráma | thriller

Olivia Crawford több vetélést és sikertelen megtermékenyítést követően végre teherbe esik. Ikreket vár a férjével, Briannel. Találkozik Annával, aki szintén nehezen esett teherbe,... több»

#48724

A borzalom a dagályon lovagol ebben a szexi és felháborító történetben, amelyben a tudomány ámokfutása még a "Moreau"-nál is őrültebb.

The Jinglebell Jubilee
#48725

romantikus

Egy városvezető gyermekkori barátja segítségét kéri városa karácsonyi jótékonysági rendezvényének rendbetételéhez, miközben a nő nekilát, hogy összehozza őt közeli... több»

#48727

NA Sakra  (2023)

akció | kaland

Amikor egy ismert harcművészt gyilkossággal vádolnak, válaszokat keres saját rejtélyes történetének kérdéseire, és próbálja megtalálni az elpusztításán ügyködő ismeretlen... több»

#48728

fantasy | vígjáték

Angie egyre gyakrabban mereng a múlton, vajon miképp is alakult volna az élete, ha évekkel korábban feleségül ment volna ahhoz a fiúhoz, akiből végül sikeres sportoló lett. A... több»

#48729

vígjáték

Egy párizsi házaspár és két gyermekük elhatározza, hogy új életet kezd, közel a természethet, ezért egy kis vidéki közösségbe költözik. Amikor azonban felfedezik, hogy új... több»

#48732

romantikus

Amy Kessler eseményszervezőt felbéreli a híres popsztár Tiffanie Christmas, hogy szervezze meg a családja tízéves találkozóját az ünnepek alatt. Váratlanul elkezd vonzódni Calvinhoz,... több»

Trust Me, I'm a Doctor
#48733

dokumentum

Anna Nicole Smith és orvosa utolsó napjainak krónikája, akit belekevertek a 2007-ben bekövetkezett halálát okozó véletlen túladagolásba. több»

Rendező: Thane Economou

Szereplők: Kal Penn

#48735

thriller

Lee megvédi árván maradt unokahúgait, Imogent és Maeve-t az önpusztító világtól, és elszigetelten neveli őket, amíg egy kívülálló meg nem fenyegeti békés létüket. több»

#48738

horror

Rylee, a húszas évei elején járó, színészi pályára törekvő nő lassan elveszíti a valóságérzetét, miután a szeme láttára ölik meg a szüleit. több»

#48740

akció | dráma | háborús

A 2014-es The Admiral folytatása: Roaring Currents, amely a Hansan-sziget történelmi csatáját tárja fel.