Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#48742

dokumentum

Üveggömb, csillagdísz és lametta A karácsony nem igazi karácsony karácsonyfa nélkül. A karácsonyfa állítás- és díszítés hagyománya a 19. század elején vált valóra. A... több»

Rendező: Anita Lackenberger

#48744

dokumentum

A dokumentumfilmben átélhetjük a Budapest-Bamako rali induló pillanatait, amikor három csapatot követünk nyomon, amint kérdéses állapotban lévő autóikat felújítják és... több»

Rendező: Villám Géza

#48745

dráma | musical | romantikus

"Ritka és csodálatos dolog megtalálni az egyetlen igaz lelki társadat." Carey hamarosan megtudja, hogy kettőt is találni még nagyobb problémát jelenthet.

Vadvilági édenkertek: Oroszország
#48747

dokumentum

Ez a 10.000 kilométer hosszan elterülő vidék Földünk legnagyobb országa, és egyben a rejtélyek földje is, ahol bolygónk legszélsőségesebb élőhelyeit találhatjuk meg. Egy távoli... több»

Rendező: Andrew Zikking

#48748

romantikus

Amikor egy profi koszorúslány megrendez egy nagyszabású esküvőt, titokban kell tartania valódi kilétét, nemcsak a násznép, hanem az eseményről tudósító jóképű riporter előtt is. több»

És te, költő? Bence Lajos létlelet
#48750

dokumentum

Bence Lajos József Attila díjas muravidéki költő verses portréfilmje. A személyes vallomás és a versmondók közvetítésében a költészet reflektál egymásra. Mert ahol egy... több»

India mesél
#48752

dokumentum

Bojti András üvegművész-operatőr indiai benyomásai filmesszévé fűzve. több»

Rendező: Bojti András

#48757

NA Vacances  (2022)

dráma

Marie most először tölti a vakációt egyedül a gyerekeivel, a férje nélkül. Egy este elcsábítja őt egy különös és lenyűgöző fiatalember, aki lassan a csapdájába csalja, ezzel... több»

Zsiráfmentők: Hosszú út hazafelé
#48758

dokumentum

Amikor egy áradás csapdába ejt nyolc zsiráfot egy szigeten, azonnal cselekedni kell, mert ha nem sikerül időben kimenteni az állatokat, éhen halnak a szűk területen. Akciójukhoz a... több»

#48760

vígjáték

Adam és menyasszonya, Sarah életük romantikus nászútjára készülnek Velencébe. Ám amikor az utazást Adam legjobb barátja, Ed megzavarja, a szerelmesek tökéletes nyaralása akaratlanul... több»