Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Jó, hogy itt vannak
#50323

dokumentum

A jezsuiták egy éve Arlón. A jezsuiták 2020-ban csatlakoztak a Kormány által indított felzárkóztató programhoz, amely a 300 leghátrányosabb helyzetű települést érinti. Munkájukat... több»

Rendező: Péter Pásztor

#50324

NA Game On  (2024)

akció | dráma | romantikus

#50325

A Briançonba vezető úton David autója elüt egy fiatal száműzöttet, akit a rendőrség üldöz. Ösztönös megérzéseit követve David elrejti őt a csomagtartójába, és visszaviszi a... több»

Máglya
#50327

NA Máglya  (2022)

dráma

Fernanda sok év távollét után nevelőanyja hamvaival tér vissza nagybátyja brazíliai farmjára. A nő kinézete és kutatása a gyökereivel kapcsolatos igazság után porrá zúzzák... több»

#50328

thriller

Olivia és barátai nyaralni mennek. Miután Olivia a vőlegénye temetése után felvágott csuklóval majdnem megfulladt a fürdőkádban, a barátai arra gyanakodnak, hogy öngyilkos akart... több»

TÖREDÉK A mulandóság fölé
#50329

dokumentum

Csodás események, járványok, különleges történetek fűződnek a mindenszentek emlékeihez. Ezek a szobrok mint patrónusok, bajelhárítók vagy védőszentek funkcionáltak az emberek... több»

Rendező: Olasz Ferenc

#50330

akció

Mikor csak másodpercekre van a haláltól, egy majdnem lefejezett, kétségbeesett férfi alkut köt az ördöggel, hogy megvédje élete szerelmét, és bosszút álljon a drogdíleren, aki... több»

Harc Alaszka olajáért
#50331

dokumentum

Az Alaszkai Nemzeti Vadrezervátumnak a rénszarvasoktól a madarakon át a jegesmedvékig számtalan pótolhatatlan, felbecsülhetetlen ökológiai értékű természeti kincse van – ezek... több»

Farkas: a határok nélküli vándor
#50333

dokumentum

A kétrészes dokumentumfilm sorozat a Hollandiába és Közép-Európába 150 év elteltével visszatérő farkasról szól, miközben nyomon követünk egy fiatal magányos farkast. több»

#50334

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

Giannis Antetokounmpo az NBA világsztárja, a liga kétszeres MVP-győztese, 2021-ben pedig bajnoki címre vezette a Milwaukee Bucksot. Az útja azonban egy világgal távolabb kezdődött a... több»

#50335

életrajzi

Batta György az 1960-as évektől jelen van a felvidéki magyar lapok hasábjain, verseire és elemző cikkeire Magyarországon is felfigyelnek. 1976-tól több lap, folyóirat főszerkesztője.... több»

Rendező: Nagy Imre T.

#50336

dráma | életrajzi | történelmi

František Kriegel orvos és politikus megragadó története az 1968. augusztus 21-i drámai eseményeket mutatja be, amikor a kommunista párt vezető vezetőivel (Alexander Dubček, Oldřich... több»

#50339

NA Boxutca  (2016)

dokumentum

Akármilyen gyakran halljuk is, hogy meg kell őrizni az érzékeny egyensúlyt a munka és magánélet között az egészségünk érdekében, vannak, akiknek ez nem megy könnyen. A reggeltől... több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária

#50340

dokumentum

Mi van, ha a trójai faló mítosza nem igaz? Új megállapítások szerint a történelem egyik leghíresebb történetét lehet, hogy át kell írni... vajon mi lesz a jövő... több»