Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50382

dráma

Cole Bairdnek mindene megvan - gyönyörű felesége, sikeres karrier, nagy ház, country klubtagság és drága játékok. A látszat mögött azonban egy olyan férfi rejtőzik, akit csapdába... több»

Búvóhely
#50385

NA Búvóhely  (2020)

animáció

Két testvér nagyon jól szórakozik bújócskázás közben, amíg a szüleik főzik a vacsorát. Amikor az egyik fiúcska visszaszámol, a másik gyorsan belebújik egy kis pohártartó... több»

#50386

NA Doll Fluids  (2022)

horror

Rendező: Jack Mulvanerty

Szereplők: K. Hell, Jack Mulvanerty

III. Doráti Antal karmesterverseny gálakoncert
#50388

zenés

A harmadjára megrendezett nemzetközi, a többszörösen díjazott Doráti Antal nevét viselő karmesterverseny záró gálakoncertje. több»

#50389

dráma | rövidfilm

Jeff Deckard nyomozónak új ügyében be kell épülne egy nemzetközi gyökerekkel rendelkező drogterjesztő hálózatba. Egy rejtélyes szimbólumból kiindulva felfedezi, hogy egyetlen... több»

Tempo Madaras – Egy karmester útja
#50390

dokumentum

Madaras Gergely korunk egyik legsikeresebb fiatal karmestere. Nemzetközi karrierje a Besançoni Karmesterversennyel indult, azóta pedig a világ vezető zenekarait vezényli. 2019-ben kezdte meg... több»

#50393

dokumentum

Dokumentumfilm Fraciaország legnagyobb és legmodernebb gátjairól. több»

#50394

dokumentum

E-klub, Thrash Mosh Club, Tüzesvíz, Petőfi Csarnok, Total Car, Süss Fel Nap és persze a ma már legendásnak számító Wigwam. Ezek azok a helyszínek, amelyek táptalajként szolgáltak a... több»

Rendező: Koltay Anna

#50395

dokumentum

Negyven évvel ezelőtt egy tömegsírt fedeztek fel egy angol faluban; senki nem tudta, kik voltak, de a biorégész Cat Jarman most úgy hiszi, ezek a csontok a Nagy Pogány Hadsereghez tartoztak. több»

#50396

NA The Walk  (2022)

dráma

1974-ben egy bostoni ír zsaru heves társadalmi nyomással szembesül, miután megbízzák, hogy védje meg a fekete középiskolásokat.

#50398

dokumentum

Észak-Korea ma már egyetlen katona nélkül súlyos csapást képes mérni ellenségeire. Hatezer fős kiberhadserege bárhol lecsaphat a világon – profitszerzés vagy zavarkeltés céljából. több»

#50399

dráma | romantikus | thriller

#50400

dokumentum

Egy apró erdei patak. Szelíden kanyarog a fák mentén, miközben utat váj magának a sziklák között. A csörgedező folyócska hangjához a lágy napsugarak adják a fényjátékot.... több»

Rendező: Jan Haft