Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Balkán kobra
#50363

vígjáték

Mit tegyen, vagy mit ne tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó fiatal feleség, ha rettentően unja már milliomos vállalkozó férjét és vérfoltos ügyleteit? Hogyan tegye el láb alól,... több»

#50364

dokumentum

A dél-dakotai Pine Ridge indián rezervátumban élő lakota nők felemelkednek az őket továbbra is elnyomó erők ellen ősi értékeik és bölcsességük megőrzésének védelmével, és... több»

Rendező: Deborah Anderson

Szereplők: Rita Coolidge

#50368

dokumentum

Nővére eltűnése után egy testvér elhatározza, hogy bármi áron kideríti az igazságot. több»

#50374

NA Broken Courage  (2021)

(1)

dokumentum

A dokumentumfilm egy kambodzsai férfi életútját mutatja be, aki részt vett a háborúban, és végül amputálni kellett az egyik lábát. Idegenvezetőként dolgozik különböző háborús... több»

#50376

dokumentum

A második világháború még mindig számos történetet rejt, amelyek közül néhány nyilvánvalóan örökre titok marad. Az emlékek egyik ilyen mozaikja a roma partizánok sorsa az egykori... több»

#50378

akció | dráma

Egy ígéretes, fiatal MMA-harcos karrierje csúcsán rászokik a kábítószerre, és a hajléktalanná válik. Mindez megváltozik, amikor találkozik egy beképzelt promóterrel, aki megígéri... több»

#50380

dokumentum

A kolumbiai születésű Camilót végigkövethetjük a "Mis Manos" során, amely az első világ körüli turnéja. Bepillanthatunk kulisszák mögé a slágerek születésébe, és a... több»