Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
A tánc nyelvén beszélünk
#51862

dokumentum

A Nemzeti Táncszínház fennállásának 20 évét dolgozza fel ez az 50 perces dokumentumfilm, melynek bemutatására az intézmény jubileuma szolgáltatott alkalmat. több»

#51863

dokumentum

Albert Göring, Hermann Göring - az egyik legrosszabb háborús bűnös - bátyja az elnyomottak védelmezőjének tartotta magát; igaz vagy hamis? Kiderítjük, hogy az ördögnek volt egy... több»

Jullay Mara Lay
#51864

dokumentum

Egyes utak inkább egy sorshoz vezetnek, mint egy rendeltetési helyhez. Mara Casella útja 15 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Svájcból Indiába utazott a Himalája hegységbe, Ladakh-ba.... több»

#51867

dokumentum

Egy csapatnyi paleontológus Alaszka legtávolabbi, legbarátságtalanabb régiójába utazik, hogy felderítsék azt a tetemes mennyiségű dinoszauruszmaradványt, amelyet itt fedeztek fel.  több»

#51868

dokumentum

Légy tanúja a világ egyik leghíresebb sírja feltárásának – most először színesben! A korabeli fotók és filmfelvételek utólagos kiszínezésével újra átélhetjük a történelmi... több»

Rendező: Paul Bradshaw

Szereplők: Elizabeth Frood

#51869

NA Jane  (2022)

thriller

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

A látszólag tökéletesnek tűnő végzős gimnazista, Olivia, a barátja elvesztése miatt érzett gyásszal küzd. Miután nem nyer felvételt arra az egyetemre, amelyre annyira vágyott, az... több»

Kúkai világa Hiroshi Senju festményén
#51870

dokumentum

A Kója-hegy Osakától 50 kilométerre délnyugatra található, és 1000 méteres hegyek veszik körül. A Kója-szan Kongobudzsi templomot egy Kúkai nevű szerzetes alapította 816-ban. A... több»

#51871

NA One Way  (2022)

akció | thriller

Freddy, egy piti bűnöző , aki egy táska készpénzzel és kokainnal próbál meg olajra lépni.

Egy ezidáig kevésbé ismert bronzkori kultúra: Baktria Margiana
#51873

dokumentum

A dokumentumfilm a bronzkorba kalauzol el minket a Bakria-Margiana Régészeti Komplexum tárgyi anyagának vezetésével, amely egy kevésbé ismert kultúrát mutat be. több»

Rendező: Attila Juhasz

Jelenlét
#51874

NA Jelenlét  (2020)

dokumentum

Dokumentumfilm az együttműködésről, amely munkahelyeket teremtett A Jelenlét program alapja a városi nyomortelepeken, elszegényedett kistelepüléseken végzett állandó és intenzív... több»

#51876

dokumentum

Mátyás 40 évnyi stabilitást hozott a magyar történelembe egy olyan korban, amikor a kifogyhatatlan erőforrásokkal rendelkező török birodalom folyamatosan veszélyeztette a térség... több»

Rendező: Eckhardt Balázs

Szereplők: Kőrösi Mátyás

Rolling Stones: A Bigger Bang – Live On Copacabana Beach
#51879

zenés

A Rolling Stones zenekar idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját. Nagyszabású rendezvények, megemlékezések várhatóak ennek kapcsán Nagy-Brittaniában, a BBC pl. egy... több»

Viktor – Rétisas akcióban
#51880

dokumentum

A horvát fiú, Viktor biztos benne, hogy eljön a világvége, mert a Nap egy csillag, és minden csillagból szupernóva lesz, ami felrobban. Ezért megy el a túlélő táborba, hogy megtanulja... több»