Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53181

családi

Leah kénytelen egy kisvárosba utazni, hogy kivizsgálja a település többszörös ünnepi világrekordok megdöntésére irányuló terveit. Később rájön, hogy ő lehet az a személy, aki... több»

#53185

dokumentum

Egy meditatív elbeszélés a kapcsolatokról és a kötelékekről egy szíriai család történeteiből.

Rendező: Megan Mylan

Hogyan gondolkodnak a kutyák? – Az állatok gondolkodásáról
#53186

dokumentum

Megengedhető-e, hogy ezt az antropomorf kifejezést alkalmazzuk az állati tevékenységekre? Ez a film kérdése, amiben esettanulmányok, tapasztalatok felelevenítése után két szaktudós:... több»

#53187

dráma | thriller

Inspiráló történet egy fiatal nő küzdelméről és eltökéltségéről, hogy a zene iránti szeretetét felhasználva fordítsa szembe az életét a számára adódó esélyekkel. több»

Coyote
#53192

NA Coyote  (2023)

dráma | thriller

Rendező: Camille

Szereplők: Camille

#53195

NA Caddy Hack  (2023)

horror

Egy küszködő golfpályán sorozatos caddy-gyilkosságokat követnek el a rovarirtószerrel mutálódott hörcsögök, miközben a létesítmény kapzsi tulajdonosa megpróbálja eltussolni a... több»

A maffia ügyvédje
#53197

krimi

Thomas Accardo, a fiatal ügyvéd rövid börtönbüntetése után közli keresztapjával, Don Antonio Macalusóval, a Los Angeles-i maffia fejével, hogy vissza akar vonulni a szervezetben... több»

#53198

dráma | thriller | vígjáték

Cápák hete − a legjobbak
#53200

dokumentum

A dokumentumfilm arra keresi a választ, miként sikerült II. Erzsébet királynőnek a Windsor-házat világvezető márkává tennie. több»

Szereplők: Jeff Kurr