Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53243

dráma

Sadik Ahmet, török orvos és politikus kiemelkedő munkát végzett a Görögország észak-keleti részén élő nyugat-trák törökök jogaiért és szabadságáért folytatott mozgalomban. A... több»

#53245

romantikus

Lara és Ben szakítottak, de együtt kell részt venniük egy karácsonyi vetélkedőn, hogy pénzt nyerjenek egy adománygyűjtő szervezetnek. A város figyeli harcukat, és nekik dönteniük... több»

Stans
#53246

NA Stans  (2024)

dokumentum

Egy szuperrajongó intenzív személyes kapcsolatot ápol az ikonikus rapperrel, Eminemmel. A film a rajongói identitást és annak közösségkovácsoló erejét tárja fel. több»

Rendező: Steven Leckart

Szereplők: Eminem

#53247

dráma

Egy zsidó-brit lányt Angliából Jeruzsálembe költöztetnek, hogy új életet kezdhessen, ami segíthet neki feldolgozni édesanyja halálát, de útközben találkozik egy palesztin lány... több»

#53248

romantikus | vígjáték

Alexa és Jason riválisok a cégükön belül, ám véletlenül elkezdenek érzelmes leveleket váltani, nem tudva, hogy hónapok óta versenyeznek egymással a jobb álláslehetőségért. több»

Goldilocks and the Two Bears
#53250

dráma

Ingrid, Ian és Ivy, a három különleges idegen egy lakatlan társasházban találnak egymásra. Felfedezik, hogy valójában sok közös van bennük, és elkezdenek azon gondolkodni, hogy vajon... több»

Mindent tudni akarok
#53251

dokumentum

Tudjuk-e, hogyan készülnek a körülöttünk lévő hétköznapi tárgyak? Hogyan készül a tejes doboz? Vagy a WC-ülőke, egy autó szélvédője, az íróasztal? A sorozat ilyen és ehhez... több»

#53254

romantikus

Abby egy ígéretes énekes és dalszövegíró, aki újra felfedezi hangját és az álmait követi - útközben a szerelem is beléütközik. több»

#53256

misztikus

Goldy Berry vendéglátós újra összeáll Tom Schultz nyomozóval, amikor egy ingatlanügynököt meggyilkolnak. Miközben személyes és szakmai rivalizálásokat fedeznek fel, rájönnek, hogy... több»

Genome
#53257

NA Genome  (2024)

sci-fi | thriller

#53259

akció | western

Rendező: Hussain Ahmad

Szereplők: Eric Martinez

#53260

életrajzi

Gyulai Líviusz szárnyaló képzeletével, ritka mesterségbeli tudásával alkotott műveit – lényéhez hasonlóan – jóra való humor, bölcs irónia és az emberek iránt érzett... több»

Rendező: Dér András