Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Amazónia elveszett világa
#54202

dokumentum

Amerika az egyik olyan földrész a világon, amely otthont adott a történelem több rejtélyes és ikonikus civilizációjának, mint például a perui inkák és a mexikói aztékok. Az... több»

#54204

NA Blowback  (2022)

akció | krimi | thriller

Miután megtervezte a tökéletes balhét, Nick készen áll, hogy meg is valósítsa azt. Egyetlen probléma, hogy a barátnőjének és a csapatnak más elképzelései vannak. több»

#54205

animáció | kaland

A Being Betty Flood animációs film középpontjában Betty élete áll, aki a legtöbb szempontból egy átlagos tizenhárom éves gyerek. Átvészeli a rutinszerű iskolai napokat, hétköznapi... több»

Rendező: Mark Gravas

#54206

dokumentum

A film a vadászat történelmén és gyakorlatának bemutatásán keresztül éri el azokat a nézőket, akik nem utasítják el ezt a nemes tevékenységet, hanem érdeklődéssel tekintenek a... több»

Rendező: Csejtei Tamás

Az ebolától a koronavírusig
#54208

dokumentum

Míg 2014-ben az ebola terjedésétől rettegett a világ, jelenleg a koronavírussal harcolnak az orvosok és a virológusok. Melyek a két kór hasonlóságai és különbségei, és milyen... több»

#54209

NA Free Skate  (2022)

dráma | thriller

Egy ígéretes műkorcsolyázó Oroszországból Finnországba menekül, hogy megszabaduljon embertelen körülményeitől. több»

#54212

dokumentum

Havasi Balázs Nagykoncert 2020. több»

#54215

dokumentum

Beszámoló a legfontosabb 54 napról, amely Amerika járványügyi intézkedéseit meghatározta. több»

#54216

NA Perifèria  (2020)

dokumentum

Xavier Walls volt az az építész, aki Santa Coloma elpusztult elővárosát újraépítette, miután a Franco-rezsim során rossz állapotba került. Xavier egy terrorszervezet áldozata lett,... több»

#54218

dokumentum

Jakab Antal püspök életútja A Küzdve és bízva – Jakab Antal püspök életútja című alkotás a néhai főpásztor viszontagságos, küzdelmes életének és figyelemre méltó... több»

Rendező: Csúcs Mária

#54220

dokumentum

Potréfilm Bodó Imre professzorról, az  Állattenyésztési Tanszék (Állatorvostudományi Egyetem) volt vezetőjéről és a szürkemarha, valamint más őshonos állatfajták megmentőjéről. több»