Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
A Mikulás tanonc és a varázshópehely
#54221

animáció

Egy kedves mese egy fiúról, akinek meg kell mentenie a karácsonyt, hogy a következő Mikulássá válhasson. több»

#54222

horror

Miután Max és Avery egy randialkalmazásnak köszönhetően találkoznak egymással, első randijukon egy kísértetházban kötnek ki, ahol rájönnek, hogy egy közös trauma vagy megmentheti... több»

#54223

dráma | thriller

Nem kevesebb, mint három embert és negyven állatot találtak holtan a breton partokon. A gyilkos kiléte nyílt titok: zöld alga. Inés Léraud még fiatal újságíró, amikor ökológiai... több»

Windcatcher
#54224

NA Windcatcher  (2024)

családi

Egy ausztrál kisvárosban a tízéves aborigin fiú, Percy Boy, az újonc Keithy Cobb és a temperamentumos Daisy Hawkins valószínűtlen barátságot kötnek, és összefognak, hogy elvegyék a... több»

#54225

dokumentum

Rendező: Mark Cousins

Szereplők: Mark Cousins

A 9/11 utáni napok
#54227

dokumentum

A világ sosem lesz ugyanaz a 9/11-i terrortámadás után. A dokumentumfilm bemutatja a támadás utáni napok káoszát. több»

#54232

NA Lansky  (2021)

dráma | életrajzi | krimi | thriller

Meyer Lansky után továbbra is nyomoznak a hatóságok, mivel erős a gyanú, hogy az elmúlt évtizedek során dollármilliókat sikkasztott el. A férfi épp ezért azzal áll elő, hogy... több»

#54235

dráma

Egy feltörekvő író nem hajlandó kilépni a reflektorfényből, amikor legjobb barátjának és vitapartnerének megáll a szíve. Mindez új ellenfele iránti megszállottságához és a... több»

#54236

vígjáték

Egy spanyol baráti társaság egészen Rio de Janeiróig utazik, hogy hazaszállítsák néhai barátjuk holttestét, de ott rájönnek, hogy valójában nem is volt halott. több»

#54240

NA Black Lotus  (2023)

akció

Egy volt különleges ügynök egyszemélyes háborút folytat Amszterdam utcáin, hogy megmentse barátja lányát a helyi bűnszövetkezettől. több»

Szereplők: Rico Verhoeven