Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54242

dokumentum

Srí Lanka alföldjeinek jelentős részét máig sűrű dzsungel borítja, így e trópusi táj ideális élőhelyül szolgál egy különleges nagymacska – és a zsákmányállatai –... több»

Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel
#54243

dokumentum

A Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel idegen nyelvű verziói a magyar közönséget érdeklő témákra koncentrál, amilyen például a közös meggazdagodás, a környezetbarát... több»

Imák, apokrif mámorok
#54244

dokumentum

Erdélyi Zsuzsa archaikus imádság gyűjtése. Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutató gyermekkorában sokszor hallotta édesanyjától a következő mondatokat: „Nem azért vagy fiam a világon,... több»

Rendező: Halmy György

Az eltűnt Duna nyomában
#54245

dokumentum

Az „Életem a Duna” című dokumentumfilmje után az író-rendező ismét érzékeny és poétikus portrét készít a Duna rejtett zugairól. A film alkotója, a Duna szerelmese, Braňo... több»

Ahol az ég összeér a földdel
#54246

dokumentum

A dokumentumfilm egyszerre klasszikus és rendhagyó módon idézi fel a 2021-es esztendő kiemelkedő, történelmivé nőtt eseményének, az 52. Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus... több»

Új közjáték – Arlequin
#54248

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Hamvas Béla: Arlequin című írása egy részletének filmes feldolgozását láthatjuk. több»

Hudson folyó – Vadon és felhőkarcolók közt kanyarogva
#54249

dokumentum

A Hudson folyó az Egyesült Államok nyugati partjának egyik ikonikus folyama. New York és a Hudson folyó világszerte közismert. A városról sok mindent tudunk, míg az azt átszelő Hudson... több»

#54250

vígjáték

A legjobb stand-uposok és feltörekvő sztárok a Netflix Is a Joke komédiafesztivál kiemelkedő pillanataiban a szexről, a szülői létről, a politikáról, a kicsinyességről és sok... több»

Claire
#54251

NA Claire  (2022)

thriller

Miután Claire szakítottJasonnal, randevúzni kezd Matt-tel. Ezzel egy időben hirtelen fenyegetőzni kezd egy ismeretlen férfi, és Jason a fő gyanúsított.

#54252

NA Armel 2018  (2018)

zenés

Opera olasz nyelven, magyar feliratozással A NorrlandsOperan - Umea, Svédország) produkciója A legnagyobb szégyen az, ha nem szeretnek „A szerelem valóban képes felülkerekedni mindenen.... több»

Rendező: Petrovics Eszter

#54254

akció | animáció | kaland

Ahogy Kano és a Fekete Sárkány pusztítást végez az egész világon, egy fiatal harcosnak, Kenshinek túl kell lépnie a korlátain, és fel kell vennie a harcot a fenyegető Outworld... több»

Forradalom a genetikában
#54256

dokumentum

Kutatók világszerte vizsgálják az élet legalapvetőbb építőelemeit, a DNS molekulákat, ezzel kapcsolatban azonban számos morális kérdés merül fel, amelyeknek válaszait keresi ez a... több»

Rendező: Robin Bicknell

Dark Asset
#54258

NA Dark Asset  (2022)

akció | thriller

Egy sármos fickó megpróbál felszedni egy nőt egy bárban, és egy olyan történetet mesél neki, amelyben kémek, beültetett mikrochipek és az őt üldöző veszélyes katonai tudós... több»

#54259

romantikus

Két romantikus, de kiégett ember találkozik egy esküvőn, és majdnem összejönnek a ruhatárban, mielőtt lefékeznének. Megállapodnak abban, hogy őszinte vallomásokat tesznek a... több»