Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54302

NA Makeup  (2023)

dráma

Ha két teljesen különböző élethelyzetből érkező ember kerül egymás mellé, az kellemetlen dolgokhoz vezethet, különösen akkor, ha mindkettőjüknek megvannak a maga titkai. több»

#54304

fantasy | horror

Joba és Quincy egy gazdag brooklyni házaspár, akiknek a jótékonyság mindennél fontosabb. De amikor egy barátjuk visszatér egy vidéki zarándokútról, elfogadnak egy meghívást, amely... több»

#54305

dokumentum

Dr. Michael Domeier megpróbálja megoldani a tengerek két nagy rejtélyét. Hol van a cápák párzási helye, és hol adnak életet az utódaiknak? A Fehér Halálnak is becézett nagy fehér... több»

#54306

NA Ste. Anne  (2021)

dráma

Egy nő visszatér szülővárosába, ahol a bátyja a feleségével együtt neveli az ő gyerekét. több»

#54307

NA Thriller 40  (2022)

dokumentum | zenés

Betekintést nyerhetünk a legendás Thriller videóklip forgatásába és munkálataiba. több»

#54308

dráma | romantikus

Yoshio egy férfi, aki a városi vízügynél dolgozik és az édesanyjával él. Rendszeresen meglátogatja a sado-mazo szakértőjét, Mihót, de még mindig nem tudja elfelejteni a legendás... több»

#54310

dráma | vígjáték

Egy kötelességtudó férj és szerető apa élete darabokra hullik, amikor egy őt évtizedek óta gyötrődő titkokra derül fény, és kénytelen szembenézni azzal, hogy ki is ő valójában. több»

#54312

dokumentum

Elmélyülés a Sable-sziget gazdag tájaiban és Zoe Lucas, a természet- és környezetvédő életébe, aki több mint 40 éve él ezen a kis félreeső szigeten.

Rendező: Jacquelyn Mills

#54313

romantikus

Sam az ünnepek előtt az unokahúgára és az unokaöccsére vigyáz, és amikor a jóképű szomszédjuk, Jason segítségét kéri, váratlan románcba keveredik. több»

#54314

NA Revelations  (2023)

dráma | horror

#54316

dráma

Egy reggel egy mezei zsaru, akit a körzetében mindenki csak Ping-Pongnak hív, elégeti a rendőrigazolványát, majd anélkül, hogy bárkinek is szólna, eltűnik. Kollégái azonnal keresni... több»

#54318

Travis Scott egy észbontó vizuális odüsszeiára viszi közönségét a világ különböző tájára. A film egy szürreális és pszichedelikus utazás, amely a világ látnok filmesek... több»