Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Az utolsó játszma
#54541

játékfilm

A waterlooi csata után Szent Ilona szigetére száműzött Napóleont hívei meg akarják menteni. Egy, a Kempelen Farkas sakkautomatájába rejtőzött Napóleon-imitátorral szeretnék őt... több»

Rendező: Marton László

#54542

akció

Egy tudósokból álló csapat versenyt fut az idővel, hogy megakadályozzanak egy természeti katasztrófát. A katasztrófa újabb tragédiák láncolatát indítaná el, amelyek a föld teljes... több»

#54546

dráma

Sam újra kapcsolatba kerül egy gyermekkori barátjával, és egy felejthetetlen hetet töltenek együtt, ahol rájönnek, mi is az igazi élet. több»

#54551

dráma

Az igaz történeten alapuló film főszereplője, Karen felügyelő elhatározza, hogy visszahoz egy 16 éves lányt az édesanyjához, miután a tinédzser elszökik egy buliba, és nem jön haza. több»

#54552

NA Avant Tim  (2020)

rövidfilm

Frédéric és Suzanne 1989-ben vásárolta meg első VHS videokamerájukat. A kamera tanúja volt a mindennapi életüknek, családi pillanataiknak és barátaik körében eltöltött... több»

#54554

NA Crazy Fist  (2021)

akció

Egy visszavonult harcos újra arra kényszerül, hogy ringbe szálljon, hogy megfejthessen egy összeesküvés-elméletet. több»

Amerikai Nemzeti Parkjai: Túlélni a gyerekkort
#54557

dokumentum

Amerika nemzeti parkjaiban minden feltétel adott az állatok zavartalan szaporodásához. Az idill azonban csak látszólagos, mert a vadonban csak a legszerencsésebbek élik túl az első... több»

Rendező: Lisa Feit

Szereplők: Mark Rider