Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54563

dokumentum

A Pray-kódexet bemutató dokumentumfilm teljes egészében az Országos Széchényi Könyvtár gyártásában készült. A kódex őrzi legrégebbi magyar nyelvű, latin betűs, a Halotti beszéd... több»

#54564

dokumentum

Szent Patrik napja, Írország egyik védőszentjéhez kapcsolódóan az írek nemzeti ünnepe, amelyet minden év március 17-én ünnepelnek a világon mindenhol, akik írnek vallják magukat. A... több»

#54566

horror

Egy magántőke-társaság főnöke meghívja pár alkalmazottját egy karácsonyi partira, amelyről kiderül, hogy egy verseny az előléptetésért. több»

#54568

dokumentum

Megannyi archív anyag, történészekkel, újságírókkal és tudósokkal készített interjú - a Hírhedt merényletek törvényszéki vizsgálatok dokumentációit és a puszta tényeket... több»

#54570

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy új évad kezdete a csapatnak, viszont néhánynak a legismertebb játékosok közül az utolsó is lehet. több»

A Hold cápái
#54572

dokumentum

A filmben példátlanul közeli bepillantást kapunk a pörölycápák életébe, és választ kapunk egy különös kérdésre, melyet talán még soha nem tettünk fel magunknak: Mi köze a... több»

#54573

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»

#54574

NA Ustyrlig  (2022)

dráma

Az 1930-as évek Dániájában egy tinédzsert intézetbe kényszerítenek, hogy lázadó viselkedését kezeljék. több»

#54575

horror

Egy baráti társaság egy sivatagi házban ünnepli az új évet. Minden éven egy játékot játszanak, de idén egy szadista gyilkos is be akar kapcsolódni a játékukba. több»

#54576

dráma | életrajzi | krimi

Szereplők: Armand Assante

A magyar akác
#54578

dokumentum

Ha azt mondjuk, akác, bizonyára sokunk lelki szemei előtt megjelenik ez a ma már hungarikumnak számító fafaj. Talán kellemes élmények is társulnak ehhez a gyönyörűen virágzó, igen... több»

Rendező: Norbert Kiss

#54579

dokumentum

Ez a megrendítő erejű, ugyanakkor az újrakezdéshez életet adó ismeretterjesztő film valós eseményeket dolgoz fel. A helyszín Indonézia nagy szigete, Szumátra. Más állatoktól... több»

Álmodozás és összefonódás
#54580

Az "Álmodozás és összefonódás" című szerb filmetűd két művészeti ág eredményeként jött létre. A képzőművészet - azon belül az iparművészet -, és a zongora. Tizennégy... több»