Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54581

NA Wife  (2023)

vígjáték

#54585

Három legény elindul a bálba, hiszen, úgy hallották, mulatság lesz. Öltöny, új cipő, lenyalt haj, virág… Csakhogy a bálterem zárva. Betörik, mert bentről hangokat hallanak. A... több»

#54586

NA Eallogierdu  (2023)

dráma

Miután hosszú évekig Oslóban élt, Lena kisfiával visszaköltözik az észak-norvégiai Sápmira, és egy művészeti projekt keretében kutat. Közben beleszeret a rénszarvaspásztor... több»

#54588

dráma

Lili, a 26 éves, dolgozó szegény nő egyedül neveli három gyermekét. Tévesen vádolják rossz bánásmóddal, aminek eredményeként a szociális szolgálat elveszi tőle őket.... több»

Dracula: A Love Tale
#54592

Miután felesége meghal, egy 15. századi herceg megtagadja Istent, és vámpírrá válik. Évszázadokkal később a 19. századi Londonban meglát egy nőt, aki hasonlít néhai feleségére,... több»

Die Mittagsfrau
#54593

dráma

A Julia Franck regénye alapján készült film egy olyan nő útját követi nyomon, aki a második világháború után bármire kész, hogy új életet kezdjen. Helene, a sokarcú főszereplő... több»

#54594

dráma

Noémie megtalálja Vincentet, gyermekkori szerelmét, a filmiskolában, ahol most ő az igazgató. Egy rendkívüli mesterkurzus keretében megtanítja Vincentnek és diákjainak, hogy a... több»

Az utolsó játszma
#54595

játékfilm

A waterlooi csata után Szent Ilona szigetére száműzött Napóleont hívei meg akarják menteni. Egy, a Kempelen Farkas sakkautomatájába rejtőzött Napóleon-imitátorral szeretnék őt... több»

Rendező: Marton László

#54596

akció

Egy tudósokból álló csapat versenyt fut az idővel, hogy megakadályozzanak egy természeti katasztrófát. A katasztrófa újabb tragédiák láncolatát indítaná el, amelyek a föld teljes... több»

#54599

animáció | kaland | vígjáték

#54600

dráma

Sam újra kapcsolatba kerül egy gyermekkori barátjával, és egy felejthetetlen hetet töltenek együtt, ahol rájönnek, mi is az igazi élet. több»