Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
A tökéletes szexjáték nyomában
#55021

valóságshow

Egy szexuális kiegészítőket gyártó cég új eszközeik fejlesztéséhez 8 nőből álló csapatot hoz létre, hogy tapasztalataik és ötleteik által segítsék munkájukat. A folyamat... több»

Rendező: Colin Rothbart

Szereplők: Chrissie Wunna

#55023

NA Field Day  (2023)

vígjáték

Jen megtalálja a szerelmet, amikor csatlakozik az iskolai szülői tanári szervezethez, miután visszaköltözik elhunyt férje szülővárosába. több»

Oravecz Imre − Halászóember
#55024

dokumentum

Oravecz Imre a magyar kortárs irodalom egyik meghatározó alakja. Leghíresebb verseskötete, a Halászóember már megjelenése pillanatában jókora ovációt váltott ki. Alcímében ez áll:... több»

Rendező: Vizi Mária

Festő Pipitér
#55025

animáció | rövidfilm

Rendező: Keren Karasik

#55032

NA Pelyhes 2  (2026)

animáció | családi

Amikor a világot végtelen tél fenyegeti, egy fiatal idealista sólyom tollas szerencsétlenekből álló társaságot gyűjt össze, hogy meghiúsítsák a gonosz Jégkirálynő... több»

Afgán szén
#55033

dokumentum

Afganisztánban Tor város környékén mindenfelé szenet bányásznak. Testvérek, barátok, felnőttek és 10 év feletti gyerekek bányásszák a szenet nagyon nehéz, sötét körülmények... több»

Rendező: Zeynep Kececiler

#55036

dráma | thriller

Egy fiatal nő rájön, hogy a barátja lefekszik az unokatestvérével, Helennel, és egy vacsorapartin szembesíti őket, de amikor Helen meghal, hirtelen mindenki gyanús lesz. több»

Mystery on Mistletoe Lane
#55038

misztikus

A városba újonnan érkezett Heidi Wicks (Erica Cerra) és gyerekei, Annie és Garrett (Juliette Hawk és Logan Pierce) karácsonyi rejtélyt fedeznek fel történelmi otthonukban. A helyi... több»

Jimmy kétféle karácsonyi vacsorája
#55039

dokumentum

Jimmy Doherty megkíséreli kideríteni, milyen története van a karácsonyi ünnepi fogásoknak, és azt, hogy miként alakult át a tömegtermelés korszakában. Jimmy több hónapot szánt... több»

Rendező: Sam Keay

Szereplők: Jimmy Doherty