Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Gyere velünk, sportolj velünk!
#69161

rövidfilm

Sportolásra buzdító reklámfilm.

Rendező: Csőke József

#69162

horror

Egy filmes stáb egy műsoron dolgozva megérkezik egy elhagyatott házba a 90-es években. Azonban valami már várja őket ott, amitől többet kapnak, mint amire felkészültek. több»

23 év a padláson
#69163

dokumentum

B. Nagy László írta a filmről: "Egy ember rejtőzik több mint két évtizeden át a padláson: több ez, mintha valami idegen bolygóra költözött volna. Emberünk azonban semmiféle jelét... több»

Rendező: Szalkai Sándor

Devil
#69164

NA Devil  (2016)

dráma | misztikus | thriller

Egy német tizenéves fiút a tengerentúlra küldenek, hogy kémkedjen az amerikaiak után a II. világháború idején. több»

Rendező: Dennis Gansel

Szereplők: Veronica Ferres

133 nap - A Tanácsköztársaság története
#69165

dokumentum

A dokumentumfilm az 1919. március 21 és augusztus 1-e közötti időszakot elemzi. sokféle információ látott napvilágot a Tanácsköztársaság 133 napjáról. Voltak évtizedek, amikor... több»

Rendező: Borsody István

#69166

dokumentum | dráma | történelmi | vígjáték

A SEGA videojáték-fejlesztő cég alkalmazottai összefognak, hogy valami egészen új játékot dobjanak piacra, mely méltó riválisa lehet a Nintendónak.

#69167

horror

Egy férfi csatlakozik egy elit vámpírölőkből álló csoporthoz, ám miközben a vámpírok ellen harcol egyre inkább elveszíti a győzelembe vetett hitét. több»

Az Everest tudósai
#69168

dokumentum

Milyen hatással van a klímaváltozás a Mount Everestre és a híres Khumbu gleccserre? A látványos filmben erre keres választ egy népes tudóscsapat a Himalájában. Míg a jégáron a... több»

Édesapám, Imre
#69169

dokumentum

A 20. század magyar fotósai világhíres mesterek lettek. Ott volt például Moholy-Nagy, Brassai, Kertész és Capa is. Legtöbbjük zsidó volt, de ők elmenekültek. Kinszki Imrének és... több»

A Jánó testvérek
#69170

dokumentum | némafilm

Erdély legkeletibb pontján, az Ojtozi-szorosnál élnek a Jánó testvérek, Gyula és Elemér, akik fafaragással és házuk folyamatos szépítésével töltik napjaikat. Havonta egyszer... több»

Rendező: Makó Andrea

#69171

romantikus

Cass egy menő üzletasszony, aki a magánéletében már kevésbé sikeres. Hogy ezen változtasson, nővére unszolására használni kezdi a Randizók kézikönyvét. több»

Inspiráló Nők Klubja
#69172

Keressük az ország leginspirálóbb nőit! A femcafe.hu már korábban is kutatta azokat az ösztönző női példaképeket, akik pályájuk, tetteik és személyiségük miatt követendők.... több»

Kötél a mélyben
#69173

dokumentum

Bettelheim Bernát orvos, hittérítő és bibliafordító 8 évet töltött Okinawa szigetén. Tevékenységének emléke, hatása még 170 év után is jelen van nem csak a szigeten, de egész... több»

Rendező: Pozsgai Zsolt

#69174

NA Pinocchio  (2022)

animáció

Hogyan mented meg a barátaidat egy félelmetes gonosztevőtől, amikor csak egy kicsi, fából faragott kisfiú vagy? És ha sikerül... mit teszel, amikor a barátaid nem tudják, mit kezdjenek... több»

A Park
#69175

NA A Park  (2000)

dokumentum | életrajzi

Száz hosszú élet lakik a Parkban, távol lévő családokkal, elsiratott férjekkel és feleségekkel. Együtt reggeliznek, ebédeznek, totyognak a ház körül, el egészen a fenyőkig, vissza... több»

Rendező: Zelki János

#69176

családi

A Fitt Mánia segít a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta a sport szerelmesei. A műsorvezetők - Csipak Emese és Faragó Melinda -... több»

A Cvetković-ügy
#69177

játékfilm

1944. november 27. A szerb Politika napilap leközölt listájából értelmiségi személyeket a megszálló erőkkel való állítólagos együttműködés miatt kivégezték. Vajon ezek a... több»

Cs. Szabó László szellemi öröksége
#69178

dokumentum

Cs. Szabó László (1905-1984) a magyar esszéírás egyik legkiválóbb képviselője. 1949-től emigrációba kényszerült, Angliában élt, ahonnan 1980-tól évente hazalátogatott. A műsor... több»

Rendező: Rudas Gábor

A kékszakállú herceg vára
#69179

zenés

A Bartók operájából készült filmalkotás középpontjában egy erős szimbólum áll: a vár, a férfi lelke, múltjának épülete, a menedék. A sötét, hideg vár, Kékszakállú... több»

És feltárult a világegyetem
#69180

dokumentum

25 évvel ezelőtt indította el a NASA a csillagászat egyik legambiciózusabb projektjét, a Hubble űrteleszkópot. Amikor először küldött képeket vissza a Földre úgy tűnt, hogy az... több»