Nagy izgalommal és elvárással ültem le elé, évek óta vártam, hogy egyszer legyen elég türelmem, és végre végignézzem az egész franchise-t.
Egy percig sem unatkoztam, a Wes nevével fémjelzett filmekben mindig megbíztam, óriási rendező az én szememben, sokszor bebizonyosodott már, hogy amihez ő hozzányúl, abból aranyat csinál!
Különleges helyet foglal el ez a darab nálam, azért is, mert ez az első horror, aminek megszerettem a főgonoszát, és pont amiatt, mert Freddy karaktere nem sikerült se túl vadállatra, se túl puhányra, Wes nagyon pontosan eltalálta a kettő között rejlő határt, ez tette szerethetővé nálam Freddyt!
Hatalmas tisztelet a rendezőnek és az egész stábnak hogy ez létrejöhetett!
Nagy izgalommal és elvárással ültem le elé, évek óta vártam, hogy egyszer legyen elég türelmem, és végre végignézzem az egész franchise-t. Egy percig sem unatkoztam, a Wes nevével fémjelzett filmekben mindig megbíztam, óriási rendező az én szememben, sokszor bebizonyosodott már, hogy amihez ő hozzányúl, abból aranyat csinál! Különleges helyet foglal el ez a darab nálam, azért is, mert ez az első horror, aminek megszerettem a főgonoszát, és pont amiatt, mert Freddy karaktere nem sikerült se túl vadállatra, se túl puhányra, Wes nagyon pontosan eltalálta a kettő között rejlő határt, ez tette szerethetővé nálam Freddyt! Hatalmas tisztelet a rendezőnek és az egész stábnak hogy ez létrejöhetett!