Közösség

Vélemény:

68 A szellemlovas

(2007)

Egy elfeledett karakter első filmes feldolgozása!

Erik Csok   2022.10.18 21:31
0

Nicolas Cage a kedvenc színészeim közé tartozik, azt viszont elismerem, hogy az utóbbi időkben nagyon rossz filmekben játszott, de most A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című filmmel visszatért. Ez a film akkor készült, mikor kezdett már szép lassan rossz filmeket gyártani, de ez egy jó sikerült filmje lett. Sokáig nem tudtam, hogy ez egy Marvel film, és hogy egy Marvel karakter a Szellemlovas.Ezt a karaktert itt vitték először vászonra, és szerintem jól is sikerült. Nicre illett a szerep, és jól is játszott, bár mikor ideges, az minden filmjében aranyat ér, mert egyszerűen valami zseniális. Ez egy izgalmas, érdekes, látványos és akciódús film, ami egy laza kikapcsolódásnak tökéletes választás. Nem értem azokat az embereket, akik lehúzzák, mert ez egy jó film, ellenben a második részével, ami tényleg nem lett olyan jó, mint ez, és azt már sajnos Nic sem tudta megmenteni. És még egy dolog, nem egy megszokott Marvel karakter ez, szóval ha kicsit unod már az átlag Marvel filmeket, akkor tegyél ezzel a filmmel egy próbát!