A pók markákban – ismét egy felejthetetlen magyar cím, különösen azért, mert egy póknak nincs is marka.
Ha nem láttunk volna 151 trash filmet az elmúlt két évben, azt mondanám, ez a legrosszabb film, amit életemben láttam.
Borotvahabból és orvosi gézből készült pókhálóktól és vetített pókoktól kéne rettegni. A gonoszok terve és az egész cselekmény teljességgel értelmezhetetlen. Még röhögni is nagyon nehéz rajta, pure időpocsékolás. A trash kedvelőket és a tisztességes embereket is óva intem a megtekintéstől.
A pók markákban – ismét egy felejthetetlen magyar cím, különösen azért, mert egy póknak nincs is marka. Ha nem láttunk volna 151 trash filmet az elmúlt két évben, azt mondanám, ez a legrosszabb film, amit életemben láttam. Borotvahabból és orvosi gézből készült pókhálóktól és vetített pókoktól kéne rettegni. A gonoszok terve és az egész cselekmény teljességgel értelmezhetetlen. Még röhögni is nagyon nehéz rajta, pure időpocsékolás. A trash kedvelőket és a tisztességes embereket is óva intem a megtekintéstől.