Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  

Vélemény:

 

83 Portré a lángoló fiatal lányról

(2019)

Portré a lángoló fiatal lányról

 
Jackob   2019.12.26 16:12

Hangulatos, amolyan művészies, ami miatt még hajlanék is afelé, hogy jónak ítéljem meg, de az a helyzet, hogy kicsit már soknak érzem a képünkbe tolt feminizmust, nálam ezzel egyértelműen ellentétes hatást érnek el. Rendben van, legyen szabadság, szabad szerelem stb, de hogy lehet egy egész filmet erre felépíteni, ráadásul a férfiakat teljesen mellőzve, mert hát ezzel is "utalni" kell rá (ha esetleg nem lenne egyértelmű), hogy ez egy "női" film?!

 
Iamwhoiam 2020.03.20 23:03

A filmnek ez a témája, itt szerintem egyáltalán nincs kiemelve a feminizmus, inkább az azonos nemek között szerelem. Ebben a filmben pont nem volt szükség férfire, mert ez két nő szerelméről szólt. Ha jól tudom olyan filmek is vannak, amikben nem szerepelnek nők, maximum csak kurvákat játszanak. Ebben az esetben legalább nincsen lenézve a férfi nem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.