Szia, minden beérkező levélre válaszolunk 24 órán belül. Ha nem érkezett válasz, az azért van, mert nem kaptuk meg, de nyugodtan írj nekem is privátban, ha nem kapsz választ e-mailben, örömmel segítek.
Rendben, szavadon foglak. Ha még egyszer írok valamit, átdobom neked is...
I. S.
Szia!
Hát hidd el, nem veszem észre, már hónapok óta várok kb. 4-5 kérdésemre választ, nagyjából egyre sem jött semmi...
Az önérzetemet birizgálja (de túlélem persze).
Nem b*sztatás, de kb. azért kissé belefárad az ember. Én ide szórakozásból írok, nem veszem véresen komolyan, de ha az embernek problémája van, itt anno megszoktam, hogy választ kapok rá...
De úgy kb. kettő éve nagyjából semmi...
Nem reagáltok, vagy leráztok...
Sokat változott (rossz irányba, vagyis irányomban) a Mafab, legalábbis az én meglátásom szerint.
Ha nem így van, sorry!
Már anno a fiam is ezért lépett le, mert feltett egy kérdést, és hónapokig várta a választ.
Ő fiatal, és elhúzott...
Én szeretek itt olvasgatni, nézelődni, azért vagyok még itt...
De látod, ha pl. a hiányosságokra hívom fel a figyelmet, senki sem reagál...
Az elején segítőkészek voltatok, ma már azért semmi...
Pedig rengeteg hibát, korrigálni való dolgot látok, de úgy érzem, totál felesleges szólnom...
Ennyi lett volna az érdemi mondanivalóm, zárom soraim, és nem bántásból írtam, szép estét!!!
Anno a fórumon is mást ígértetek, de sajna ezek nem valósultak meg...
Egy olyan ártatlan kérdés érdekelt volna, hogy az érdekességeknél a staff állandóan letiltja, nem fogadja el, a film bemutató dátumát...
Erre sem jött érdemi válasz (egy mondat legalább), na ez van!
Kitartás, és minden jót nektek!
Üdv!
I. S.
Nem tudom, hogy kik is dolgoznak a vezetőségben, de filmekkel kapcsolatosan (személyekkel, adatokkal) hívtam fel figyelmet hibákra, több üzit is dobtam, de először, állítólag a staff több hónapja nyaral, majd csak simán sz*rtak rá, semmi válasz...
Nem az én érdekem, hogy ne b*romságok legyenek az adatlapokon!!!
Szerintem ha max. egy válaszra méltatják az embert, már korrektebb...
De hát nem lehet mindenki tökéletes!