N/A

Forgatókönyvíró: Tony Gilroy, George Lucas
Premier: 2025.04.22.

2025.10.02 kabel

Ismét jeles, leülhet

Az Andor még mindig üt! A Disney-nél vajon az összes kreatív ember ezen dolgozott? Hogy lehet, hogy minden más Star Wars-tartalom totál selejt, ezt meg mintha kompetens és a nézőt nem hülyének néző emberek írták volna? Tetszettek az ambivalens szituációk és karakterek, meg az epizódszereplők, akik már a kis jelenlétükkel történetet meséltek. Tetszik, hogy alig egy óra alatt betekintést kaptunk egy táguló univerzum különböző világaiba, és tényleg elhittem, hogy végre nem egy sivatagi bolygón nézzük a dupla naplementét, hanem különböző bolygók különböző népeinek dilemmáit ismerem meg. Emellett a sorozat még mindig iszonyat szexin néz ki. A díszletek és vizuális effektek pazar kombinációja minden jelenetben, nem csak egy tíz négyzetméteres LED-fal előtt mászkálnak a karakterek. Jó, mondjuk a látványterv kb. az egyedüli, ami minden SW-tartalomban rendben volt. Történetmesélés terén elég gyors az első epizód, és nem minden szál jut egyről a kettőre, de megértem, hogy újra be kellett mutatni mindenkit mindenkinek. Kiváncsian várom a folytatást!