Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

1922 (2017)

1922
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 06.

legújabb vélemény

0

Az a baj,hogy példának okáért a legtöbb King regényt,novellát nem lehet adaptálni filmre,egyszerűen azokat a dolgokat,amiket a Mester a regényeiben megálmodik,és papírra vet,nem lehet megvalósítani.Csakis egyszerűsíteni,és lebutítani.mint ebben az esetben.Ennyi.Egy gyenge közepes.

 
Márton   2018. 11. 21.

a nap véleménye

0
Egy ütős Stehen King adaptáció

A Netflix gondozásában 2017-ben egy újabb Stephen King írás került megfilmesítésre, méghozzá az 1922 című alkotás! Magyarországon is megjelent ez a könyv amiben ez a kisebb terjedelmű regénye megtalálható és további három rövidebb írás is, ennek a cí... teljes kritika»


 
Berto49   2017. 10. 23.

1

Lassan már nem lesz olyan King írás, amelyet nem filmesítettek meg, némelyiket többször is. A kisregényt tartalmazó magyar kiadás még három írást tartalmaz, de csak egyet nem filmesítettek meg közülük: a „Hosszabbítás jutányos áron” címűt. Nem került... több»

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

0

Sokat vártam, de sajnos nem kaptam. Azt gondoltam, hogy egy fantasztikus pszicothrillert fogok látni, de ehelyett csak egy véget nem érő kínlódás lett, legalábbis számomra. Végtelenül unalmasnak találtam.(Leszámítva a film elejét, a gyilkosságig bezárólag)

 
Syracuse   2017. 11. 24.

0

Az eddig látott King-adaptációkhoz képest azt kell mondjam, ez a jobban sikerültek közé tartozik, bár King írását ez esetben nem volt szerencsém olvasni. A Netflix úgy néz ki, elkapta a fonalat, nem ez az egyetlen jól sikerült King darabjuk.

 
koricapito   2018. 09. 24.

1
1922: Stephen King történeteiből hálás feladat filmet készíteni

Bár nem vagyok egy könyvmoly, azt még én is tudom, hogy Stephen King regényei alapműveknek számítanak és mindig jó alapanyagot biztosítanak egy filmhez. A kérdés csak az szokott lenni, hogy milyen kezekbe kerülnek azok az adaptációs jogok. Sajnos edd... teljes kritika»

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

King regényeit, novelláit nagyon szeretem, így esett a választásom erre is (először el szerettem volna olvasni, de nem találtam magyar nyelven sajnos.) Tipikus King történet, de a jobb fajtából.

Galéria (21)

Thomas Jane
Thomas Jane
Thomas Jane
Thomas Jane
Dylan Schmid
Thomas Jane
Dylan Schmid
Thomas Jane
Thomas Jane
Dylan Schmid
Thomas Jane
Dylan Schmid
Dylan Schmid
Dylan Schmid
Thomas Jane
Thomas Jane
Dylan Schmid
Dylan Schmid
Thomas Jane
Dylan Schmid
Thomas Jane
Dylan Schmid
Molly Parker
Thomas Jane
Dylan Schmid

Videók (1)

 

1922 a második Stephan King filmadaptáció a Netflixen a Gerald's game után.

(gondi94)
 

A film alapjául szolgáló írás a négy King kisregényt tartalmazó "Minden sötét, csillag sehol" című gyűjteményben jelent meg magyarul.

(Berto49)