Az egyik legjobban sikerült zombi-járványos film. A hangulata, fényképezése nagyon tetszett. A folytatás ugyan nem jött be, de ez nagyon rendben volt és Cillian Murphy alakítása pedig kiváló.
Szerintem egy igazi klasszikus. Bátran ajánlom mindenkinek. Zseniális színészi játék, nagyszerű látvány és izgalom jellemzi a filmet! Remek alakítást nyújtanak a színészek ebben a kellőképpen izgalmas filmben.
A 28 nappal később egy nagyon jó film, témájában talán a legjobb. Folyamatosan fenntartja a feszültséget a nézőben, nagyon jól vannak fotózva a jelenetek, emellett mélyebb tartalommal is bír.
Egy remek, intelligens, poszt-apokaliptikus zombiefilm. A legnagyobb bajom vele az elborult végjáték, meg a kriminálisan rossz képminőség. A folytatása méltó lett hozzá.
Hoppá összekevertem az előző résszel nekem annyira semmilyen, ha zombik akkor inkább maradjunk Romero-nál ;)
Elég gyenge filmnek sikerült, de még az éppen nézhető kategória. Elszórakoztatja a nézőt, bár ez a világvége stílus nem feltétlen áll közel hozzám mostanában. A szereplők nem kiemelkedőek, igazából eggyik karakterrel sem tudtam azonosulni, ezáltal az... Több
Nem szeretem a zombis témájú filmeket alapvetően, de ez a film azért több mint esztelen zombik elől menekülés. A műfajt kedvelőknek mindenképpen köteéező.
Elég harmatgyenge alkotás lett. Ez a film nem túlzottan nyerte el a tetszésemet mivel túlzottan a látványra akar rámenni és eközben elfelejti a történetet ami a húzó erő kéne legyen. Most itt nem sikerült megnyerni magának. Kevés volt ez a szórakoztatáshoz.
Ma már, amikor minden sarokban van egy zombifilm - ijesztő mi ;) - nehéz emlékezni, hogy ez a film elég úttörő volt ebben a tekintetben, elég merész ahhoz, hogy leszakadjon a Night of the Living Dead vonalról úgy-ahogy, és eredeti hangulattal és jó s... Több
Az egyik legjobb film a maga témájában. Nem csak nagyon jó ötleteken alapul, és izgalmas a történetvezetése, de ráadásul a környezeten és a színészek játékán keresztül kiválóan visszaadja az elkeseredettség, reménytelenség, stb. érzését. Ez a film mé... Több
Az első kritikus 20 perc után azt hittem, hogy lekapcsolom. Aztán mégis valamiért érdekelt a vége, végül is lement az egész film. Nem kifejezetten fogom ajánlani bárkinek, de egyszer megnézni érdemes volt.