Lendületes amerikai akcióvígjáték, mely egy pizzafutár, Nick váratlanul súlyos helyzetbe kerül, amikor testére bombát erősítenek, és bankrablásra kényszerítik. A film világos és tárgyilagos bevezetéssel indul, miközben stílusa energikus és humoros, a... Több
Nekem tetszett a története, rövid volt és talán pont ezért pörgős is. Talán az a pici szerelmi szál nem kellett volna.
Egy meglepően jóra sikeredett alacsony költségvetésű film. A története végig pörög, nincs idő az unatkozásra, még a legvégére is tartogat meglepetést. Humoros, könnyed film.
Úgy emlékeztem annyira nem jó, de pár hete újra megnéztem Netflixen, és ez bizony nagyon is szórakoztató film :D Mindenki jól hozza a figurát, Danny McBride is a szokásos tapló idiótát, a történet is vállalható, és még jól is van megcsinálva. Nyilván... Több
Fura volt ennyire rövid filmet látni, de ami kellett az benne volt. Pörgős volt a történet, ami nekem tetszett is.
Egy őrült rohanás az egész film, ahol apró titkokra derül fény a múltból, amely hatással van a jelenre.
Nem szerettem. Amolyan lapos uncsi poénokkal tűzdelt film volt. Mintha nem is igazán tudták volna mit akarnak a filmtől. Tényleg jól írják a többiek is, egyszer nézős kategória.
Jesse Eisenberg volt az egyedüli aki miatt értékelhető volt a film némely módon. Egyébként pedig piszok unalmas volt maga a sztori és esetlen poénokkal tarkították. Ez most nem jött be.
Hát ez annyira nem volt a kedvenc vígjátékom. Pedig Jesse Eisenberggel semmi bajom, Zombieland-ben is jól hozta a formát de ez valahogy nem az én stílusom így max 3/5-öst tudok rá osztani.
nekem bejött a film, tetszett a története és hangulata. Jesse Eisenberg amúgy is személyes kedvencem.