Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
9
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók
4x4
 
petera050   2019. 12. 02.

legújabb vélemény

Eleinte elég szkeptikusan néztem a film próbálkozásait, tartottam tőle, hogy a minimalizmusa unalomba süllyeszti, de végül egy nagyon izgalmas, dinamikus thriller lett belőle. Végig izgatottan figyeltem, hogy vajon mi sül ki a dologból, mi lesz a tettes büntetése. Az igazat megvallva a befejezésben kicsit csalódtam, olyan érzésem volt, mintha ütősebbre tervezték volna, csak épp nem úgy sikerült.

 
spyro74   2019. 05. 04.

Nekem eléggé nyomasztó volt, és bár semmi gondom az ilyen dobozdrámákkal, de valahol nekem ez egy kissé klisés volt. Mindenesetre nem bántam meg, hogy megnéztem, de nem valószínó, hogy valaha még megfogom.


 
Mantracz   2019. 04. 30.

Számomra váratlan és meglepő volt a film "üzenete", álmomban sem gondoltam volna, hogy egy autóban játszódó sztoriból egész jó társadalomkritika és korbírálat bontakozik ki.

 
Fintil   2019. 01. 11.

Szó szerint őrületes ez a film. Nagyon eredeti az ötlet, ami nekem már nagyon hányzott. Én imádtam, és csakis ajánlani tudom mindenkinek!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.