Félelem, rettegés, idegölő jelenetek, hú, mekkora film, és mekkora alakítások. Iszonyú erős atmoszférája van, kellenek hozzá az idegek.
Az első thriller volt, amit valaha láttam. Nem öldöklős, hanem elgondolkodtató. Végig feszült, Anthony Hopkins kiváló benne!! Igazi kultuszfilm, nem olcsó tucat amcsi horror!
nem tudok rosszat mondani :D hopkins a kedvenc színészem :) érdemes nézni a sorozatot is és elolvasnoi a könyveket :) de filmet is meg kell nézni mindenképp
Ezt a filmet egyértelműen Anthony Hopkins viszi a hátán, és hatalmasat alakít. Hátborzongató, hogy mennyire elmebetegen tud nézni. Egyébként érdekes és izgalmas film.
Ez az alkotás bizonyítja annak az ellenkezőjét, hogy könyvekből készült filmek gyengébbre sikerülnek mint az alapanyag! A regény jó, de annyira nem kiemelkedő mű mint ez a filmek közt kiemelkedően jó film; azaz igazi remekmű! A könyv "gyengeségét" az... Több
Anthony Hopkins maga az isten. Remek párost alkotnak Jodie Fosterrel! Remek mű, de csak erősebb idegzetűeknek :)
"A Bárányok Hallgatnak" egy kötelező krimi-thriller. A történet frappáns, a színészi alakítások pedig kitűnőek. Nem véletlen, hogy kultfilm lett belőle. A bárányok hallgatnak, a néző örvend.
Zseniális mű, zseniális író, zseniális színészi játék és rendezés. Egy meglepően intelligens gyilkos. Egy igaz példája annak,hogy az őrült és a zseni között csak egy hajszálnyi a különbség.
Ez a film számomra különleges. Az első ami mély maradandó emlékeket hagyott. Nem csak azért, mert nem egy négy évesnek való hanem ,mert olyan mélyre visz .hogy megérted Hanibált
Én nagyon túIértékeItnek tartom. A 90-es évek közepén kiskamaszkent se tetszett, de most megnéztem újra és vagy nem értem vagy csak nem érintett meg, de én untam. Semmi feszüItség nem jött át nekem.