Nálam még mindig ez a film a legjobbak között van. Kategóriájában hozza azt amit elvár a néző. Különleges hangulatú, nagyon izgalmas és fordulatos film profi színészekkel.
Feszültségkeltésben, izgalomban és rettegésben nem sok ehhez fogható film született a filmtörténetben. Hopkins fantasztikus alakítása miatt is érdemes megnézni.
Nagyon jó film, Antony Hopkins a zseniális őrült figuráját tökéletesen megformálja ebben a filmben, talán ezért is ilyen erős a film, erős az atmoszférája.
Anthony Hopkins nagyon jó választás volt a megtestesült, végtelenül intelligens pszichopata szerepére. A film végig feszült és érezhető, hogy milyen okosan lett megírva a forgatókönyv. Csak ajánlani tudom.
Tudom, hogy sokan fognak utálni, de szerintem kicsit már unalmas a sztori, sokszor kiszámítható a film is. Viszont ami pozitív az a remek színészi játék.
Összetett, nagyon profi film, ami tele van izgalommal. Minden perce leköti a nézőt. Magával ragadó, lelkileg is megfogó thriller. Még napokig a hatása alatt voltam.
Nagyszerű, fenomenális thriller. A színészek játéka zseniális. Anthony Hopkins neve hallatán egyből a Bárányok hallgatnak ugrik be, nem véletlen, hiszen a legjobb és legizgalmasabb filmje.
Az egyik kedvenc filmem. Utánozhatatlan thriller. Igaz egyedülálló klasszikus időtálló thriller utánozhatatlan hangulattal. Jack Nicolson profin alakít benne.
Nagyon jó film, teli fordulatokkal, jó jelenetekkel, színészekkel. Anthony Hopkins nagyon jól alakít, miatta (is) érdemes megnézni. Eredeti nyelven jobb szerintem.
Igazi klasszikus film ahol a színészek nagyon jól alakítanak. Mindenkinek egyszer az életben látnia kell! Nincsen tele üresjáratokkal és sablonokkal emiatt lett igazán hiteles. Nehezen lehet kiszámítani a történetet, nagyon érdekfeszítő!
Anthony Hopkins és Dr. Hannibal Lecter neve számomra egyet jelent. Keresve sem találhattak volna a film készítői hitelesebb és jobb színészt a karakter eljátszására.