Most, nem sokkal a könyv elolvasása után megnéztem életemben először a film rendezői változatát. Számomra nem sokat tett hozzá a mozis verzióhoz ez a kiadás, de azért azok a bővített részek, amikben az idegen királynő szerepel, szenzációsak voltak. A... Több
A sorozat legjobb része, egyszerűen zseniális. Mindenkinek látnia kell, aki kicsit is szereti a sci-fit és/vagy a horrort.
Többet vártam tőle. Horrornak gyenge (nem is annak készült), akciófilmnek már elavult, bennem nem nagyon keltett feszültséget. Az első része sem olyan kiemelkedő, de arra még 8 pontot adtam. Sajnos az Alien 1-2 fölött szerintem eljárt az idő. James C... Több
Sigourney Weaver hatalmasat alakít ebben a filmben szerintem. Hihetetlen, hogy ez a nő mennyire kemény és milyen jól mutat a vásznon ez a fajta női energia, "tökösség".
Ridley Scott Alienje mai napig a horrorok egyik etalonja. Anno viszont elég sokat, mintegy hét évet kellett a nézőknek várni, hogy újra mozivásznon láthassák a tökéletes organizmust, és Ripleyt. A Bolygó neve: Halál pedig jött, látott és győzött. Ma... Teljes kritika
nem vagyok nagy sci-fi rajongó, de ez a film még most is jól néz ki, a mai sci-fik többnyire csak gyenge másolatok.
Engem annyira nem varázsolt el mint másokat, nem rossz de azért vannak benne irritáló jelenetek ami néha kiverik a biztosítékot nálam. Az első rész mérföldekkel jobb volt.
Mega klasszikus akció-sci-fi. Izgalmas, hátborzongató, nagyon jó akciójelenetek, mesterien megalkotott karakterek. Minden, ami kell egy tökéletes mozihoz. 10/10
Párévente megnézem. Tetszik, ahogy a film szinte valósághű. CGI, ugyan már. A mostani filmek kevésbé realisztikusak.
Egy újabb nem jól sikerült folytatás. Minden túl sok. Túl sok az új karakter, túl hosszú, túl sok szálat akar egyszerre mozgatni... A látvány sem tökéletes, gondolom a rengeteg technika miatt lett olyan, amilyen. Mai szemmel nézve már max. középszerű, gagyi horror sci-fi.