A hercegnő és a béka

The Princess and the Frog

2019.01.14 tooker

Szép kis romantikus, lájtos mese, jó beszolasokkal, nagyon jó szinkron hangokkal és lenyűgöző aláfestő zenével. Aranyos, szerethető karakterek, jó látvány.

2015.08.16 doffy_joka

Várakozás volt bennem a film iránt, de nem lett az a húha kategória. Amolyan egyszerű és nézhető kategória. Ami persze nem feltétlen rossz. Még valamilyen szinten el is szórakoztatott. Egyszer meg lehet nézni bárki számára.

2016.07.24 Igob1

Örömmel töltött el a tudat, hogy pár mese erejéig visszatért a Disney az eredeti rajzolt mesékhez. Majdcsak rájönnek hogy az az igazi. Gyönyörű a kivitelezés és az egyik kedvenc mesém amit néznek idehaza. Ezt még én is szívesen megnézem egymás után.

2015.10.04 idefix

Bájos, édes történet, szerethető karakterekkel. Klasszikus Disney film, nem hiányzott a sok trükk és a 3 D. Bártan ajánlom kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2017.05.22 NLHF

Jó kis mese, bár nem biztos, hogy kisgyerekkel megnézetném, szerintem nekik ilyesztők a woodoo árnyemberes szellemes részek. De aranyos mese, Charlottért pedig oda voltam :)

2017.07.15 kadvan95

Nagyon király rajzfilm! Pörög, nyüzsög, tele van élettel és fantasztikus zenékkel. Szembemegy a sablonnal. Nem a tipikus mese szálán fut a sztori. Pont ettől lesz ilyen izgalmas és nagyszerű!

2019.01.17 Let it happen

Eléggé szeretem ezt a mesét! Nem emelném ki különösebben, de többször is élvezetes lehet megnézni! A zenék is magyon hangulatosak benne! A szereplők pedig könnyen az ember szívéhez nőnek!

2015.01.27 S.Nikolett

Nagyon kedves aranyos, poénos kis mese! Nagyon jó alkotás volt a disney-től!

2015.03.07 Aziren

Nem értem, miért volt anno bukás a mozikban ez a mese. Szerintem egyszerűen remek! Igazi felüdülés volt a sok modern technikával készült rajzfilm mellett, amik sztoriban sem tudtak igazán újat mutatni. Jó a sztori, a zenék, bájos, vicces, kapott néhá... Több

2015.05.11 Phalanx

Ez meglepően jól sikerült kis rajzfilm, ami a régi, csodaszép Disney alkotások pompájában ragyog. Nem kell túl sok a sikerhez, elég volt elővenni a régi jól bevált receptet. Nem is értem, hogy miért nem csinált 2D-s kézzel rajzolt filmeket a Disney. ... Több

2014.10.12 Fintil

Sokan meglepődtek, amikor a Disney fogta magát és hosszú évek után újra kézzel rajzolt 2D-s rajzfilmet készített. Az egy kedves tündérmese rengeteg remek dallal, ugyan abban a stílusban, ami miatt megszerettem a Disney rajzfilmeket. Végtelenül örülné... Több