A hobbit: Váratlan utazás

The Hobbit: An Unexpected Journey

2015.02.17 kitka6

majd' 3 órát ültem anno a moziban és semmi újat nem tudott mutatni.. látványos, jók a színészek, de semmi extra.

2015.02.11 vadiati

Szép látvány, viszont a cselekmény már kevésbé tetszik. A törpék az egyik pillanatban roppant ügyesek, a másik pillanatban pedig menekülésre fogják a dolgot, és van, hogy szinte csak a szerencsén múlik a megmenekülésük. Bár a könyv kevésbé akciódús, sokkal logikusabbnak tűnik a cselekmény benne.

2015.02.09 seszter2200

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem ez még jobb is mint a gyűrűk ura trilógia, több humorral és elképesztő képi világgal. Nagyszerű film!

2015.02.08 mesterjani

Méltó előzményfilm a Gyűrűk Urához. A megyés nyitány csodálatos, depresszió ellen is tökéletes Hobbitfalva lakóinak életének a bemutatása. Aki szerette a Gyűrűk Urát, ebben sem fog csalódni, Jackson remekül feltámasztotta az általa felépített univerzumot.

2015.08.06 teado

Nagyon szeretem a Gyűrűk urának minden részét. A Hobbit szerintem gyengébbre sikerült, de aki szereti a Gyűrűk urát, nagy csalódás nem fogja érni ettől a filmtől sem.

2015.03.31 Bruno

Jól felturbózott regény, vagy csak felélesztett franchise? Ki-ki döntse el magában, de nekem ez inkább csak olyan átlagos lett. Nem rossz ez, csak semmi olyat nem tartalmaz, amit korábban ne láttunk volna.

2015.03.31 Lallerr33

Igazából szerintem ebben a filmben a látvány volt a fő szempont, mert az nagyon jó lett, színvonalas. A cselekmény értelemszerűen követi a regényt, abból csak azt lehet kihozni, amit. Én kicsit sokkalom a 3 részre vágást. És a legjobb benne a törpék dala, imádom.

2015.02.04 Drein

Gyönyörű képi megvalósítás. A történet először kicsit vontatott de a vége felé már kezd beindulni. A színészek nagyon jól játszanak és a filmzenék is csodálatosak.

2015.01.22 Dorika94

Bájos kis hobbit-mese ismét :) idegőrlőek ezek a háromórás filmek, amiknek nincs vége még vagy két évig :) de a zene, a látvány, a humor, az eksön mindenért kárpótol - én imádom ezeket a filmeket, szívesen nézem egy napig is, mert szórakoztat és szép... Több

2015.03.11 anemeth

Peter Jackson próbált egy unalmas történetből kihozni valamit, sajnos nem sikerült, kár érte. Az egész trilógia teljesen felesleges volt, egyedül a színészek és a látvány menti meg.

2015.01.30 sharpshuta

A Gyűrűk ura trilógia után már nagyon vártam a Hobbitot, nekem nem okozott csalódást, a látvány, a megvalósítás, a sztori fantasztikus.

2015.01.29 riita19

Kicsit unalmasnak tűnik néhol, de a látványvilág kárpótolt mindenért. 3D-ben igazán élvezetes volt!

2015.01.28 saca79

Én szeretem a gyűrűk urának minden részét, és ebben sem csalódtam, nagyon jó volt.

2015.01.26 devil33333

Imádom a szereplőket. Jó lett a film, izgalmas volt.