A hobbit: Váratlan utazás

The Hobbit: An Unexpected Journey

2015.01.23 David

Peter Jackson sajnos nem fogadta meg a mondást, hogy a csúcson kell abbahagyni, számomra érdektelen unalmas film lett, óriási kontraszt a Gyűrűk Urával szemben.

2020.03.15 freeman

zseniális

2015.01.27 Solothor

Hát számomra az első rész adta meg a kezdő löketet hogy végignézzem a maradék 2 részt.A szereplők és a helyszínek remekek.Dióhéjban ennyi!

2015.03.25 timeamarton93

Minden hibája és negatívuma ellenére nagyon látványos és tetszetős alkotás. Végül is a felvezető részt leszámítva élvezetes volt. De mégis keserű szájízzel jöttem ki a moziból… Ez már nem a Gyűrűk Ura…

2015.02.24 Dtennant21

Nagyon jó film! Itt kezdődik el az egész történet.. Köszönöm Peter Jacksonnal ezt a csodás filmet..

2015.02.08 quentin

A Hobbit című filmtrilógia saját kárára dolgozik, egyértelműen felkészítő események sorozatáról van szó, amelyet a jól ismert Gyűrűk ura trilógia követ az időegyenesen. Ezért sokszor lassú, monoton egy-egy esemény a filmben, túlságosan is az előkészí... Több

2015.03.09 laszkov2

Eddig csak másfél órát sikerült megnéznem a filmből, de már az eddigiekről is csak annyit tudok elmondani, hogy fenomenális

2015.02.22 Tüneményes

Előtte direkt elolvastam a könyvet, mert kíváncsi voltam milyen könyvből lehet 3 x 2 órát csinálni. Szóval szerintem Tolkien forog a sírjában, mert a művét elég lényegesen átírták. Nem mondom, hogy nem ugyan az a sztori, de szerintem nagyon öncélúan... Több

2015.02.15 nem.gab

A Hobbit trilógia legjobb filmje, abszolut méltő a Gyűrűk Ura filmekhez. Ennél a filmnél még teljesen úgy éreztem, hogy 100%-osan olyan izgalmasak, minőségiek, érdekesek lesznek a Hobbit filmek is, mint a Gyűrűk Urák, sajnos a 2. filmnél meginogtam ebben a hitemben.

2015.01.31 orsi82

Gyönyörű volt a látvány,bár nekem kicsit nyögve nyelősen indított,de utána nem csalódtam a filmben

2015.03.14 gaalerzsebet

Méltó kiegészítő film a Gyűrűk Ura trilógiához. A környezet gyönyörűen lett megalkotva , remek tájakon játszódik a történet. Aki szerette a Gyűrűk Urát, nem fog csalódni. Mindegyik törpe karaktere egyedi és jól ki lett dolgozva. 5/5

2015.03.12 totheva4

Olvastam a könyvet, ami alapján elkészült ez a film. Hűen követi a regényt. Nagyon szép látványvilága van , 3d-ben volt az igazi! Nagyon hosszú maga a film, de minden perce abszolút élvezhető lett! Érdemes megnézni mindenkinek. 5/5

2015.02.25 *zsanka

Nagyon szeretem a Gyűrűk urának minden részét. A Hobbit szerintem gyengébbre sikerült, de aki szereti a Gyűrűk urát, nagy csalódás nem fogja érni ettől a filmtől sem.

2015.02.17 kitka6

majd' 3 órát ültem anno a moziban és semmi újat nem tudott mutatni.. látványos, jók a színészek, de semmi extra.