A hobbit: Váratlan utazás

The Hobbit: An Unexpected Journey

2015.12.29 sepsiklaudia

mint ahogy a Gyűrűk ura első része úgy ez is kicsit lassan indul be, de szerintem a hobbit jobban sikerült

2015.05.28 *bella

Szeretem a Gyűrűk urának minden részét. A Hobbit szerintem gyengébbre sikerült, de aki szereti a Gyűrűk urát, nagy csalódás nem fogja érni ettől a filmtől sem.

2016.02.10 Svastitsd

Nem rossz film, de nagyon sok helyen eltér a könyvtől. Jobb nem a könyvhöz hasonlítgatni, mert akkor végig azon idegeskedünk, hogy ez már megint nem így volt a könyvben. Ez a többi részről is elmondható.

2015.05.01 Mozi22

Jónak igérkezik a folytatás, az első alapján. Bilbo szerepére Martin Freeman nagyszerű választás és a törpök is jók lettek. Radagast pedig egyszerűen zseniális, főleg a nyulakkal húzzatott szán.

2016.05.07 Garadi

A Gyűrűk Ura filmek bemocskolása. Peter Jackson saját verziója a Star Wars elözménytrilógiához: egy tökéletes trilógiának az elözményeit mutatná be ( teljesen feleslegesen), és csak rontja annak a minöségét. Ez az egy rész még valamennyire nézhetö, l... Több

2015.11.02 FilmesPéter

Amennyire imádtam a Gyűrűk ura trilógiát, annyira utáltam a Hobbit trilógiát. Így elrontani... köze nincs minőségben a lotr-hoz. Oké, látványos volt, de ez ide édes kevés, azért a lotr olyan minőséget szállított, hogy elvárható lett volna ennél sokka... Több

2016.08.03 nemeth2

Szépen kidolgozott és megírt film. Imádom Bilbó kalandját, bár a szememben nem múlja felül a Gyűrűk urát attól még igen erősen liheg a nyomában. A orkok, goblinok, törpök... nagyon jól meglettek csinálva, a páncélokat egyszerűen imádom!

2015.11.29 golyo95

A Gyűrűk Ura történetei közü ez a legjobb nyugalmas életet élő Zsákos Bilbót egy izgalmakkal teli kalandra hívja szürke Gandalf A cél, hogy visszaszerezzék az elveszett Törp királyságot,smaug csodálatos

2015.01.27 czardora

Imádom. A főszereplő jól hozza a karakter jellemét és személyiségét. Látványosak a helyszínek is

2018.05.07 Sólyom.Pocok

Jackson akart csinálni egy újabb gyűrűk urát - csak azt felejtette el, hogy az egész hobbit annyi, mint egy fejezet a gyűrűk urából. Sajnos ez a sztori képtelen kitölteni 3 gigahosszú filmet. Ez talán még az első hobbit filmen volt legkevésbé zavaró.

2015.11.26 mrstubbs

Az igazat megvallva, engem lekötött az elejétől fogva. Lehet az eleje "uncsi", de fokozatosan felélinkül benne az izgalom, hangulat, látvány. Nagyon kalandos, fordulatos

2024.10.25 MittuDomain

Elnyújtott élmény Középföldén

Bár a film illeszkedik a Peter Jackson-féle megközelítésbe, az egész történet elbírt volna egy sokkal erősebb vágást, 2 vagy akár 1 filmbe sűrítve.

2016.03.03 Elizabeth

Nekem ez is a kedvenceim közé lopta magát. Látványos elemekkel kicsit kevés kalanddal.

2015.02.10 NeoLinda

Amikor először láttam nagyon tetszett, lenyűgözött, teljesen Gyűrűk Urás hangulatot adott, örültem, hogy visszatérhetek ebbe a világba. Aztán másodszor már kicsit unalmas volt. Viszont - mivel elsőre 100%-osnak éreztem - mindenkinek ajánlom, mert biztos, hogy megéri megnézni!!