mint ahogy a Gyűrűk ura első része úgy ez is kicsit lassan indul be, de szerintem a hobbit jobban sikerült
Szeretem a Gyűrűk urának minden részét. A Hobbit szerintem gyengébbre sikerült, de aki szereti a Gyűrűk urát, nagy csalódás nem fogja érni ettől a filmtől sem.
Nem rossz film, de nagyon sok helyen eltér a könyvtől. Jobb nem a könyvhöz hasonlítgatni, mert akkor végig azon idegeskedünk, hogy ez már megint nem így volt a könyvben. Ez a többi részről is elmondható.
Jónak igérkezik a folytatás, az első alapján. Bilbo szerepére Martin Freeman nagyszerű választás és a törpök is jók lettek. Radagast pedig egyszerűen zseniális, főleg a nyulakkal húzzatott szán.
A Gyűrűk Ura filmek bemocskolása. Peter Jackson saját verziója a Star Wars elözménytrilógiához: egy tökéletes trilógiának az elözményeit mutatná be ( teljesen feleslegesen), és csak rontja annak a minöségét. Ez az egy rész még valamennyire nézhetö, l... Több
Amennyire imádtam a Gyűrűk ura trilógiát, annyira utáltam a Hobbit trilógiát. Így elrontani... köze nincs minőségben a lotr-hoz. Oké, látványos volt, de ez ide édes kevés, azért a lotr olyan minőséget szállított, hogy elvárható lett volna ennél sokka... Több
A Gyűrűk Ura történetei közü ez a legjobb nyugalmas életet élő Zsákos Bilbót egy izgalmakkal teli kalandra hívja szürke Gandalf A cél, hogy visszaszerezzék az elveszett Törp királyságot,smaug csodálatos
Jackson akart csinálni egy újabb gyűrűk urát - csak azt felejtette el, hogy az egész hobbit annyi, mint egy fejezet a gyűrűk urából. Sajnos ez a sztori képtelen kitölteni 3 gigahosszú filmet. Ez talán még az első hobbit filmen volt legkevésbé zavaró.
Az igazat megvallva, engem lekötött az elejétől fogva. Lehet az eleje "uncsi", de fokozatosan felélinkül benne az izgalom, hangulat, látvány. Nagyon kalandos, fordulatos
Bár a film illeszkedik a Peter Jackson-féle megközelítésbe, az egész történet elbírt volna egy sokkal erősebb vágást, 2 vagy akár 1 filmbe sűrítve.