80% 33 szavazat
A locsolókocsi

A locsolókocsi

A locsolókocsi
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
10
Szereplők (10)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Új lány érkezik a 6. b-be, az okos és szemtelenül bájos Král Bori. A lány nagyon megtetszik Omának, aki a vagányok vezére az osztályban. A sivár környezetben élő fiú karmesteri, cirkuszi karrierről álmodozik, mindenáron szeretne feltűnést kelteni. Bori viszont levegőnek nézi, s a fiú legjobb barátját, Totyit tünteti ki társaságával.

Ország: Magyarország
Premier: 1972.11.30.
 
2020.11.06 vdfvldmflvmdf

legújabb vélemény

Hm, hát eléggé nyomasztó hangulata van a filmnek, de valójában nagyon szívhez szóló történt. Különösebben nem fogott meg, de azért ajánlanám mindenki figyelmébe.

0
 
2019.10.27 tangoromeo

Gyerekkori nyári élményeimet idézi fel ez a gyerekfilm. Nagyszülőknél, unokatestvéreimmel töltöttem több nyári vakációt, és élmény számba ment, amikor elvittek minket moziba. Talán ez volt az első mozi élményem, amire emlékszem. A film néhány képkoc... Több

1
 
2017.09.08 Tyler

Nem volt egy nagy élmény a film, szerintem ez tipikusan az a fajta alkotás, amely sokat akar markolni, de lényegében keveset fog. A dialógusok kissé esetlenek, és szerintem az íróknak sem sikerült megragadniuk azt a világot, amit be akartak mutatni nekünk.

0