A mogyoró-meló

The Nut Job

2016.07.24 Igob1

Nagyon szórakoztató mesefilm ez a film. Bár a címe eléggé laposra sikerült de a történet megállja a lábát. Aranyos állatok jó humorú történetvázban. Felnőtteknek is értelmes jóhiszemű poénok és nem erőltetett egyáltalán. Majd egyszer megnézem a folytatását is.

2016.07.26 Karolyka

Nem túl jó mese. Eléggé lerágott történet már ez és már nagyon sokszor volt ilyen vagy hasonló történet. Kicsit fontoskodóak a karakterek és szájbarágós egy történet. Egy gyerek persze lehet el lesz vele egy darabig, de nem egy újranézős fajta.

2015.10.20 J.Fatime

Kellemes vasárnap reggeli mese..:) Kanapén fekvős gyerekek és felnőtteknek egyaránt. A sztori eléggé kiszámítható de azért szerethető helyes mese. A történet jó és a karakterek is jól meg vannak csinálva.

2015.02.11 S.Marika

Elment. A történet egész jó volt, a karakterek szépen meg voltak csinálva, azt kaptam amit egy mesétől elvártam. Külön tetszett, hogy a főhős nem kap elismerést a végén, de ez így neki jó, ő inkább megy tovább segíteni. A gyerekek szeretni fogják.

2015.02.25 mokanszkit

A sztori szokásos, de nagyon is élvezhető mese. A történet egész jó volt, a karakterek szépen meg voltak csinálva, azt kaptam amit egy mesétől elvártam. Külön tetszett, hogy a főhős nem kap elismerést a végén, de ez így jó neki , ő inkább megy tovább segíteni. Végre tanulságot is ad egy mese a gyerekeknek.

2018.10.22 P

Délutáni kikapcsolódásnak teljesen megfelel, de messze elmarad az animációs filmek elitjétől.

2016.05.06 Garfbob10

A tipikus raboljunk ki egy bizonyos helyet klisé animációs filmbe plántálva nem is lett annyira rossz. A főgonosz inditékai is elfogadhatóak voltak, bár azért a főgonosz nem hatott annyira erősnek. A kutya néha elég zavaró volt, de meg tudtam békülni vele. Tetszett, de nem valószínű hogy újranézem.

2015.05.30 zoll-e89

Nagyon nem az a mese amire azt mondom, hogy megérte megnézni. Konkrétan semmi olyan pontja nem volt ami megragadta volna a kíváncsiságomat. Az elején vártam, hogy majd jön valami ami felkelti a figyelmem de ilyen sajnos nem történt. Elsőre többet vártam tőle mert jópofának ígérkezett, de erősen üresen kong ez az animáció.

2016.04.29 Hektor6

Nagyon béna kis animációsfilm. A történet sablonos, ha belegondolunk igazából már láttunk nagyon sok ilyen mesét. Természetesen mivel a fiataloknak készült, lehet hogy nekik újdonságként hat, így ezt nem tudom megítélni. Az animáció minősége sem vitték túlzásba, szóval nem igazán jó.

2015.01.28 laura2694

kicsit gyengécske ...de legalább jól táncolnak

2015.02.10 totli

Nem rossz kis mese, de vannak sokkal jobbak ennél. Látványra, sztorira, karakterekre legfeljebb is csak átlagos.

2015.07.17 kasztni

Minden évben legyártanak pár hasonló animációs filmet. Nagy az igény az ilyenre, a megcélzott réteg stabil bevétellel kecsegtet. A mogyoró-meló nem lóg ki a sorból, sem jó sem rossz értelemben. Aranyos is, vicces is, kiabálós is és zenés is. Pont olyanra sikerült, ami képes lekötni a kicsiket és az örök gyerekeket.

2015.02.09 sziliné bea

Nagyon-nagy mese!! Kedvenc! Érdemes megnézni! A karakterek aranyosak, humorosak, a sztori is szívhez szóló és a látvány is abszolút a helyén van.

2015.02.10 ganna

Izgalmas, érdekes (felnőtteknek is), jó a zene, élveztem:)