Nagyon szórakoztató mesefilm ez a film. Bár a címe eléggé laposra sikerült de a történet megállja a lábát. Aranyos állatok jó humorú történetvázban. Felnőtteknek is értelmes jóhiszemű poénok és nem erőltetett egyáltalán. Majd egyszer megnézem a folytatását is.
Nem túl jó mese. Eléggé lerágott történet már ez és már nagyon sokszor volt ilyen vagy hasonló történet. Kicsit fontoskodóak a karakterek és szájbarágós egy történet. Egy gyerek persze lehet el lesz vele egy darabig, de nem egy újranézős fajta.
Kellemes vasárnap reggeli mese..:) Kanapén fekvős gyerekek és felnőtteknek egyaránt. A sztori eléggé kiszámítható de azért szerethető helyes mese. A történet jó és a karakterek is jól meg vannak csinálva.
Elment. A történet egész jó volt, a karakterek szépen meg voltak csinálva, azt kaptam amit egy mesétől elvártam. Külön tetszett, hogy a főhős nem kap elismerést a végén, de ez így neki jó, ő inkább megy tovább segíteni. A gyerekek szeretni fogják.
A sztori szokásos, de nagyon is élvezhető mese. A történet egész jó volt, a karakterek szépen meg voltak csinálva, azt kaptam amit egy mesétől elvártam. Külön tetszett, hogy a főhős nem kap elismerést a végén, de ez így jó neki , ő inkább megy tovább segíteni. Végre tanulságot is ad egy mese a gyerekeknek.
Nagyon nem az a mese amire azt mondom, hogy megérte megnézni. Konkrétan semmi olyan pontja nem volt ami megragadta volna a kíváncsiságomat. Az elején vártam, hogy majd jön valami ami felkelti a figyelmem de ilyen sajnos nem történt. Elsőre többet vártam tőle mert jópofának ígérkezett, de erősen üresen kong ez az animáció.
Nagyon béna kis animációsfilm. A történet sablonos, ha belegondolunk igazából már láttunk nagyon sok ilyen mesét. Természetesen mivel a fiataloknak készült, lehet hogy nekik újdonságként hat, így ezt nem tudom megítélni. Az animáció minősége sem vitték túlzásba, szóval nem igazán jó.
Nem rossz kis mese, de vannak sokkal jobbak ennél. Látványra, sztorira, karakterekre legfeljebb is csak átlagos.
Minden évben legyártanak pár hasonló animációs filmet. Nagy az igény az ilyenre, a megcélzott réteg stabil bevétellel kecsegtet. A mogyoró-meló nem lóg ki a sorból, sem jó sem rossz értelemben. Aranyos is, vicces is, kiabálós is és zenés is. Pont olyanra sikerült, ami képes lekötni a kicsiket és az örök gyerekeket.