A nő

Her

2015.03.06 Norr91

Elhiszem, hogy tele van érzelmekkel és a színészek is jól alakítottak, de nekem nem jött át ez a film. Egyszerűen utálom, hogy az emberek manapság bele vannak bújva a telefonjukba, és megszakad a kapcsolat az emberek között. Elismerem hogy jól megcsinálták a filmet, de nekem akkor sem tetszett ez a vonal.

2015.05.30 julisX

A nő egy nagyon elgondolkodtató, csodálatos film, aminek ott lett volna az Oscar-díjasok között a helye, ahogy Phoenixben is, vagy Johanssonnak. Nagy hiba, hogy az Akadémia nem oszt díjat szinkronmunkáért, pedig nem lenne ördögtől való dolog. Spike Jonze igaz mesterművet tett le az asztalra.

2015.03.07 Peter777

Jó film nagyon, megható, szép alakításokkal és hát.. érdekes sztorival. Sajnos van valóságalapja 2015-ben ennek, nem véletlen készülhetett el a film. Azt kell mondjam, hogy én annak ellenére h teljes mértékben haladok a korral és azt mondom,h ezek a ... Több

2017.03.10 mafabfan

Enyhén szólva beteg, disztopikus, nem is olyan távoli jövőt bemutató film. Maga az alapkoncepció nagyon érdekes, és a konklúzió is, a kettő között néha unalmas, de azért érdemes megnézni.