Ez azok közé az alkotások közé tartozik, melyet képes voltam egy nap kétszer is megnézni. Először egyedül, délelőtt, majd a párommal este, mert úgy gondoltam, hogy ezt neki is látnia kell. A film véleményem szerint több témát is boncolgat egyszerre. ... Több
Nagy örömömre szolgált ezt a filmet megtekinteni, hisz ritka ma az olyan film, ami ennyire szórakoztató és nem egy üres héj. Különösen tetszett és hát bármikor újranézős.
A nő szerepém pontosan Scarlett Johansson-ra szabták, nagyon tetszett a színésznő hiteles alakítása, amivel bebizonyította, hogy nem csak vígjátékban állt helyt.
Az egyik legjobb film, amit mostanság láttam. Olyan témát feszeget, aminek már a küszöbén állunk, és simán el tudom képzelni, hogy mindaz, amit a filmben felvázolnak meg is történjen. Letisztult képkockák jellemzik folyamatosan a filmet, igazán harmo... Több
Tetszik a filmben, hogy valódi problémákat, valós jelenséget mutat be. Van mondanivalója, tanulságos és meggyőző, mindenki levonhatja belőle a következtetést.
Zseniális és egyben merész alapötlet, tökéletesen kerek forgatókönyv, melankolikus hangulat, jó színész és ellazító zenék. Kell ennél több? Talán még egy pici valami, de ennek ellenére a maximális pontszám teljes mértékben megérdemelt. Spike Jonze me... Több
Ijesztő ez a jövőkép amit felvázol de teljesen logikus és érdekes témát feszeget. Ha nem tudsz koncentrálni ne nézd meg mert szerintem próbára teszi a türelmet egy kicsit.
Tetszett a film, bár nagyon furcsa volt. A története eszembe juttatott olyan embereket akik tényleg nem tudnak kapcsolatokat kiépíteni.
Maga a történet érdekes lenne, de nagyon vontatott a film és lassú a cselekménye, emiatt én meglehetősen untam és átlag alattinak értékelem. Én nem ajánlom.
A filmnek megvan a sajátos hangulata. Egy jó kis filmet láthatunk, érdemes megnézni mert nem a megszokott amerikai vígjáték, hanem tartogat mondanivalót és nem várt epizódokat, frappáns befejezése is! :-)
Elég érdekes a film története, már abból a szempontból is, hogy mennyire nehéz egy kapcsolatot kialakítani.