Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
HercegPeter   2017. 07. 01.

Minden lehetősége megvolt a filmnek, hogy egy jó horror legyen belőle. De ők úgy gondolták, hogy elviszik a végét egy afféle fantasy irányba. Szerintem kár érte. A gödröt meghagyhatták volna egy jelképnek, nem kellett volna belemászni. A színészek nagyon gyenge munkát végeznek és sokszor viselkedésük sem logikus, de ez a forgatókönyv hibája. Az alapötlet pedig többet érdemelt volna. Minden utalásról lerítt, hogy lesz még szerepe (a nyaklánc, a vidámpark, a bolond fickó).

 
a-arnold   2016. 06. 13.

Nem rossz film, elég érdekes, de annyira nem rémesen ijesztő :) A zenéje is jó!


 
KawaiiEMOBells   2015. 02. 08.

Talán nem kellett volna olyan sokszor megnéznem, mert akárhányszor néztem, egyre rosszabb és rosszabb lett. A vége kicsit vontatott, és már előre lehet tudni hogy mi fog történni. Én vártam még az ijesztőbb részeket, és mit kaptam? azt hogy vége lett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.