A Wall Street farkasa

The Wolf of Wall Street

2015.01.29 riita19

Ez egy nagyon szuper film! Nem tűnik egyáltalán hosszúnak. Jók az alakítások és érdekes bepillantást nyerni ebbe a világba.

2015.01.26 DorinaBakos

Az egyik kedvenc szinészem Dicaprio. Tőle várható módon hatalmasat alakít ebben a filmben is. Az igazi "mai életstílust" mutatja be, hisz a nagyvilágban ez folyik. A pénz, a szex, a drog. Sajnos vagy nem sajnos, ez a film az igazságból indul ki. Többször is megtudnám nézni!

2015.01.26 devil33333

Nagyon jól alakított Dicaprio, elég vicces volt

2015.01.24 SzB14

Humoros, önirónikus, ránk nézve sajnos sok igazság- és valóságtartammal, de ez megfelelő humorral van kifigurázva. Leo legviccesebb alakítása, amiért járt volna az Oscar, de az más kérdés.

2015.01.23 hatiche89

Hát elmegy, nem az igazi de egyszer meg lehet nézni

2016.05.05 jazzy

Bevallom, nem pont erre számítottam Scorsesetől, de csalódnom így sem kellett. A film atmoszférája elsőrangú, akárcsak DiCaprio , McConaughey és Hill játéka, de a humorra sem lehet panasz. Negatívumként a film hosszát tudnám felhozni, úgy éreztem, ho... Több

2015.03.17 anyika

Nagyon hitelesen adja elő a hirtelen sikeressé vált cégtulajdonos karaktert, akinek egyre több és több pénz kell, magával ragadja a siker és a hatalom csalóka mámora. Hatalmas manipulátor, aki bármi áron is, de eléri céljait. Emellett vicces, naturalisztikus, sokszor közönséges.

2015.03.03 Hufi

Dicaprio oscart érő alakítást nyújtott ebben a filmben, csak sajnos nem ő kapta az oscart. lenyűgöző hogy milyen alakítások vannak a filmben. Felejthetetlen film, ami emellett nagyon szórakoztató is.

2015.02.07 vadam1996

Hol az Oscar? Ennyit ér az akadémia: 0 . DiCaprio többet szerintem nem tud már kihozni magából, mint ami ebben volt. Tökéletes minden, én sokat nevettem és gondolkoztam is közben.

2015.01.27 Márk

A legjobb film amit az utóbbi 1 évben láttam, Leonardo bebizonyította ismételten, hogy kimagaslóan jó színész!

2015.05.05 SuperBoi

Számomra egyértelműen a tavalyi év legpozitívabb meglepetése. A Krisztus utolsó megkísértésekor nem gondoltam volna, hogy ilyen filmet fog rendezni Scorsese hetven évesen. Értem persze a fanyalgókat, hogy a rendező ettől sokkal súlyosabb filmeket is... Több

2015.03.31 J.Hunt

Elismerem nagyon jó film, de érzésem szerint hosszabb a kelleténél. Kb egy fél órával túl lett húzva. Néhány jelenet túlságosan elvan húzzva. De hála istennek van annyira jó a film hogy ezt a pici hibát el lehet neki nézni.

2015.03.05 Norr91

Jó látni, hogy a kis nyálas Di Caprio a Titanicból mennyit fejlődött. Egyszerűen minden arcát megmutatja, és hatalmasat alakított ebben a filmben. Brutálisan jó volt, minden egyes perce lekötött.

2015.02.21 makikaki

rettenetesen hosszú, és borzasztó unalmas. Moziban láttam, és bevallom, nagyon szenvedtem. Mondanivalót nem igazán találtam, 3 órán keresztül csak a mocsokban és az erkölcsi fertőkben fetrengtünk. Kérem vissza azt a 3 órát az életemből, mert nem érte meg egy cseppet sem....