Az egyik kedvencem. Nagyon szép, fülbemászó zenékkel van tele, aranyos történet, happy end sem marad el :) Tökéletes mese.
A tesóimmal jó sokszor megnéztük, emlékszem, az egyik gyorsétteremben a gyerekmenühöz adtak Aladdinos poharat akkoriban, mikor megjelent ez a rajzfilm. Még mindig megvan a pohár mindannyiunknál. :)
Aranyos kis történet remek zenékkel. Istenigazából a zene benne a legjobb. Emellett tanulsággal is szolgál, hisz bárki lehet is az ember ha hatalmas, tiszta szíve van akkor semmi más nem számít igazán.
Egy remek egész estés rajzfilm. Mind a sorozat, mind a mesefilm izgalmakkal teli, vicces és szórakoztató. Akárhányszor láttam ezt a mesét, mindig végignevettem. Megunhatatlan. :)
Gyerekkorom egyik kedvenc Disney meséje :)) Nagyon aranyos, szívhez szóló, kedves animáció, jókat nevettem is rajta. Dzsinn pedig egy feledhetetlen karakter.
A kedvenc Disney mesém az Aladdin :) én nem tudom megunni :) a sorozatot is nagyon szeretem :) ajánlom mindenkinek :) Gyönyörű 2D animáció és szívhez szóló, de egyszerre humoros történet. Imádom!
Egyszerűen tökéletesen eltalált mese, még mindíg hercegnünek érzem magam mikor megnézem és újra meg újra a szerelem érzése kap el, kalandos, izgi, szép grafika, jó történet :)
Gyerekkorom egyik kedvenc disney meséje. A zenéjét a mai napig szívesen hallgatom. Kedves, aranyos történet, a karakterek is nagyon jól meg vannak formázva!
Az egyik kedvenc Disney filmem az Aladdin, mert szeretem a dalokat, a sztorit, a részletes kidolgozottságot. Az külön tetszik, hogy a nyugati ember számára próbálja közelebb hozni az arab világot, és nagyon hitelesen is teszi.
Ez is olyan film, amit egymilliárdszor meg tudnék nézni, és sohasem unnám. Imádom. Nagyon jól sikerült. Bárcsak lenne folytatása!
Nagyon szeretem ezt a mesét egészen 9 éves korom óta. Legfőképp a szuper betétdalok miatt kedvelem. Érdemes megnézni!