Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
2
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Alfie
 
Berto49   2017. 09. 28.

legújabb vélemény

Csalódtam ebben a Jude Law-s remake-ben, az eredetiben, (aminek a magyar címe "Szívtelen szívtipró" volt) Alfie figuráját Michael Caine játszotta, ezért biztos, hogy meg sem nézném, annak ellenére, hogy nagyon jó színésznek tartom. A film mondanivalója; ki kell kötni egy nő mellett, mert az egyedüllét a legrosszabb dolog a világon. Idegesített az állandó kifelé történő narráció, a szituációt a filmnek kell megmutatni, nem a folytonos narrációval kell a nézőnek megmagyarázni. A fiatal „Dzsúdló” egyébként jól nézett ki, a sármos mosolya emlékezetes.

 
Biktop   2015. 05. 01.

Be kell vallanom, csak azért néztem végig, mert tetszett, ahogy az elején a kamerába beszélt Alfie. Aztán vitt magával a történet, pedig voltak kétségeim: újabb romantikus film, egy tucat... Ami megfogott: nem egy történet, hanem több, egymást követő helyzetek elbeszélése. Nem csak egy nő körül forog az egész, és a film stílusa is változik közben... A másik maga Alfie. A viselkedése, a szövege, a laza de mégis határozott fellépése és a sok vigyor, derű, ami belőle árad, igazán példaértékű. Szeretném, ha ezt a stílust, eleganciát el tudnám sajátítani! És ami számomra a legfontosabb: a film vége. Nem fogom lelőni.... Világéletemben kapcsolatból kapcsolatba csöppentem, szinte soha nem voltam szabad, mindig is elgondolkodtatott, milyen lenne egyedül élni. Ez a film, a végén lévő monológ szinte megadja a választ a kérdéseimre. A filmet nők is élvezhetik, de ez a film nekünk, férfiaknak szól. Mert mi tudjuk, mit akar mondani Alfie, mi megértjük. Minden egyes pillantását, félvigyorát, mozzanatát...

Sienna Miller
Nia Long
Jude Law
Jude Law
Sienna Miller
Jude Law
Nia Long
Jude Law
Jude Law
Jude Law
Jude Law
Jude Law
Jude Law
Marisa Tomei
Sienna Miller
Sienna Miller
Marisa Tomei
Sienna Miller
Susan Sarandon
Nia Long
Jude Law
Susan Sarandon
Jude Law
Sienna Miller

A film összbevétele 35 150 546 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a második olyan film, aminek remake-jében Jude Law játssza azt a szerepet, amit korábban Michael Caine játszott. A másik film a Mesterdetektív.

(rbernadett)
 

Billie Pipert meghallgatták Nikki szerepére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.