Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
63
Szereplők
21
Vélemények
10
Képek
Videók
Az indíték
 
Gabriella Temesvári   2020. 01. 10.

legújabb vélemény

kritika

Szerintem egyáltalán nem nagy bravúrral oldják meg az eseteket. Kriminek nagyon gyenge. És kiábrándító, hogy már az elején lelövik a poént, hogy: ki a gyilkos és az áldozat. Mintha hátulról kezdenék olvasni egy könyvet.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Bár nincs benne a TOP 10 sorozatomban, de időnként előveszem, és megnézek egy újabb részt. Tetszik, hogy nem megszokott a bűnügyek felderítése, a nyomozás menete. Jó sorozat.


 
Bogi87   2016. 07. 31.

Rendkívül izgalmas krimisorozat, amely 4 évadon keresztül képes fenntartani az érdeklődést. Minden epizód független a többitől, önálló kerek történet. Nekem különösen az tetszik benne, hogy a film középpontjában mindig a gyilkosság indítéka áll, (ahogy azt a cím is jelzi). Igen gyakori, hogy a néző rokonszenvet érez a gyilkos iránt.

 
Deku   2017. 08. 21.

Elég érdekes krimisorozat bár nem mondanám rá, hogy ez a kedvencem mégis a legjobbak között van. Izgalmas és a néző egy percre sem unatkozik alatta. Nagyszerű lett.

 
Borga   2016. 11. 10.

Szuper krimisorozat, melyet jó szívvel ajánlok a műfaj kedvelőinek. Minden egyes epizód külön kis történet, ugyanakkor a nyomozók minden részt összekapcsolnak. A karakterek szerethetőek, képes velük azonosulni a néző.

Kristin Lehman
Louis Ferreira
Tyler Johnston
Brendan Penny
Lauren Holly
Louis Ferreira
Kristin Lehman
Brendan Penny
Kristin Lehman
Louis Ferreira
Kristin Lehman
Roger R. Cross
Kristin Lehman
Louis Ferreira
 

Az első évadot 2012. szeptember 17. és 2013. február 26. között forgatták le.

(Mavil)
 

A sorozatot Vancouver-ben, British Columbia-ban forgatták le.

(Mavil)
 

Mind a 4 évad 13-13 epizódból áll.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.