Az ördögűző

The Exorcist

2016.04.27 ereln

Ajj de jó kis félelmetes film. Ilyen egy igazi horrorfilm, örök kedvenc. Kevés ilyen jó horrorfilm van és szerencsére a folytatások sem okoztak csalódást.

2016.09.28 Ghotik

Horror műfajban méltán van a legjobb filmek között, hozza azt a hangulatot amit a kategóriától elvártam. Nagyon izgalmas és valóban feszültséget vált ki, ami a kategóriától elvárható.

2015.04.22 Mate

Az ördögűző igazi klasszikus. Kimondottan rossz érzés nézni a legtöbb jelenetet, de pont ez teszi zseniálissá.

2017.06.05 szkodvig

A horrorrok koronázatlan királya a mai napig . Mai szemmel azért a maszkírozás már gagyinak hat de azért kitettek magukért ahhoz képest,hogy 40 éves film.

2016.06.23 postaslaszlo8

Elég jól átjött a film. A látvány egyedi és igazán jó hatást gyakorolt rám és szerintem még elég sok másik nézőre is. Nagyon élvezhető volt a végéig, ajánlani tudom. Egyszerűen imádtam!

2016.04.28 mrfaktor

Mai napig az egyik legfélelmetesebb horrorfilm, aminek számos, kevésbé jól sikerült folytatása is elkészült. A maszkok nagyon hitelesen jelenítették meg az ördög által megszállt lányt, akitől a hideg kirázott minden jelenetben. A főcímzene pedig örök klasszikus.

2016.07.12 hejnekem

Egy zseniális film, amely a horror filmek egyik alapjául szolgál. Még így is egész jó technika van felvonultatva benne, egyáltalán nem gagyi. Akit érdekel a horror egyik alapműve, mindenképp nézze meg.

2017.07.10 Deku

Korához képest igencsak ijesztő tud lenni vagy éppen a kora miatt olyan félelmetes. Eléggé lassú tempója volt a filmnek ami hátrány. Szerencsére idővel felveszi a tempót és egy egész pofás sztori lesz a végére így kellemes élményt hagyott bennem.

2021.09.25 stewie_griffin_2005

Nekem nem igazán tetszett, nem volt ijesztő számomra. Sajnálom, pedig sokat vártam a filmtől, lehet, régen jobbnak számított. Ja, és a film jó része nem is horror hangulatú, pl. a kórházi jelenetek. Rövidebb lehetett volna. Csak 5/10-et tudok adni, olyan se nem jó, se nem rossz kategória.

2016.11.16 goat2000

Ez a klasszikus ördögűző a legjobb ebben a kategóriában. Több hasonló film is készült ezt követően, de egyik sem tudta felvenni a versenyt ezzel. Mind témában, látványban egyedülálló volt a maga idejében.

2015.04.25 adibandii

Hát.....nagyon sokan mondták,hogy ez a legijesztőbb horror,de ettől talán az 5 éves unokaöcsém megijed,de egy 16 éves lány szerintem nem.Ezt kiskorban érdemes megnézni,így idősebben már nem,mert nem félelmetes.

2015.03.30 Fildi

Az egyik legjobb horrorfilm. időtálló, a mai filmek között is bőven megállja a helyét. Csupa rettegés és izgalom, mint amit egy jó horrorfilmtől elvárhatunk.

2016.05.05 raczdavidzsolt

Lehetetlen dolog! Ilyen nincs! De azért tetszett! Szívesen összebarátkoznék velük! Jó útra terelném őket!

2018.06.15 schvarz

Klasszikus, időtálló horrorfilm. Kategóriájában alapfilm. Megvan benne minden ami a műfajban elvárható: izgalom és rettegés, borzongás és profi a színészek alakítása.