87% 2058 szavazat

Hős6os

Big Hero 6

2015.05.23 smith

Nagyon tetszett! Kicsit felnőttes a mese, van benne pár szomorú rész, de ennek ellenére a gyerekek is szeretni fogják kellemes humora miatt. A látványvilág is szuper.

2015.04.24 adibandii

Szomorú és egyben imádnivaló film.Szomorú mert olykor megrikatott és imádnivaló,mert Baymax-hez hasonlót még nem láttam szóval nagyon érdekes film volt :)

2018.03.25 NRD

Még sosem láttam ehhez hasonló filmet. Tele van érzelmekkel és az akcióból sem hiányzik semmi! A nővéremnek egyik volt kedvenc bandájának a zenéje van benne, ezért őt is meggyőzte.

2016.05.21 Gecko

Aranyos kis mese a Disney-től de nem az igazi.Nekem már túl modern,túl idegen. Igazán nem szereti meg az ember a főhöst .Nem tud rá figyelni .inkább annak segítője (jelen esetben Baymax) kerül előtérbe. A történet nem lapos de túl sok értéket nem tud átadni.

2016.04.29 angel001

Egy furcsa robot, aki egy kisfiú barátja.Ezzel még nem volna semmi probléma, de a robot Baymax,nagyon furcsára sikeredett, ami szerintem elrontotta az animáció élvezhetőségét. Kétszer láttam,de sajnos nem nőtte be magát a szívembe :(

2015.03.23 Adell89

Mivel Oscar-díjat kapott a legjobb animációs film kategóriában 2015-ben, így nagyon kíváncsi voltam rá, persze amúgy is megnéztem volna. Baymax aranyos és szerethető; kinézetre kicsit emlékeztet a Stay Puft habcsókemberre. A történet szép, érdekes, i... Több

2015.06.12 fancsi094

Egy nagyon aranyos animációs film, talán az elmúlt évek egyik legjobbja. Felnőttek is nagyon jól szórakozhatnak rajta, a karakterek szerethetőek és a poénok sem egy ötéves szintjén vannak. Okos, izgalmas, szerethető film.

2015.03.12 mimi

A mostani évek egyik legjobb animációs filmje. :) Még moziban láttam anno, azóta már legalább 3x megnéztem, azt hiszem ez mindent elmond. :D

2016.06.26 portal91

Nagyon aranyos kis Marveles mese nem csak gyerekeknek. Rendkívül szórakoztató és néhol érzelgős a mese, mindenkinek csak ajánlani tudom, egyszer mindenképp nézős.

2017.09.28 Bibabac

Édes, szomorkás, szerethető történet. Az elején elpityeredtem, de számomra ez volt a film tetőpontja, innen már csak lefelé ívelt. Persze, értem én, ez egy gyerekmese, de annyira tipikus, hogy semmi sem tudott igazán meglepni.

2016.11.09 kicsimano

Egy igazán szeretnivaló és élvezhető filmről van szó, melyet már több alkalommal is láttam és minden alkalommal ugyanúgy élveztem, mintha először nézném meg. A karakterei szerethetőek, kellően vicces.

2015.06.19 ElfRider

Inkább a cuki állatkás meséket szeretem, így nem nagyon akartam megnézni ezt a mesét. Aztán örültem neki, hogy hagytam magam rábeszélni. Izgalmas, látványos. Vannak benne vicces jelenetek is és egykét szomorú is.

2016.04.11 BallEr

Ez a film kettő az egyben mivel egyszerre izgalmas és szórakoztató. Az egész stílusa nagyon megnyerő és kellemes lehet bármilyen korosztály számára aki vevő rá. Bőven többször nézős a film.

2015.06.20 neeta92

Ritka jó mese lett. Voltak kétségeim, hogy lehet ez is egy olyan kis béna film lesz mint sok más. Szerencsére tévedtem és egy jót szórakozhattam rajta. Aranyosak a figurák benne és külön tetszett a japán vonal benne. Több ilyet kérnénk. :)