Fekete tükör

Black Mirror

2018.03.31 Zsceeeka

Nagyon bejött ez a sorozat, pedig sokáig csak szemeztem vele. Nyilván vannak gyengébb sztorik/részek is benne, az alapötletek pedig már ismerősek, de némelyik sokáig az emberrel marad még a megnézése után.

2020.11.08 Annuska

Az első három évadig kifejezetten tetszett, utána már kicsit laposodtak a történetek.

2019.01.04 szabomarc

Zseniális témákat dolgoz fel a sorozat. Semmi köze a részeknek egymáshoz, de ennek a sorozatnak nem is ez a lényege. Néhol nagyon feszegeti a határokat a sorozat, de szerintem zseniális.

2016.11.22 Borga

Elképesztően jó, igen sokarcú sorozat a Black Mirror, melyet jó szívvel ajánlok mindenkinek. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lesz 2-3 nagy kedvence a 3 évad epizódjai között.

2025.05.02 SzupiMester

Igencsak tanulságos a sorozat, jövőnk pusztítása felé...

2019.01.25 szf

Ez az a sorozat, aminél sokat gondolkodtam az értékelésen. Nem érzem helyesnek a jót sem, mert némelyik része annyira zseniális volt, hogy akárhányszor újra tudnám nézni és az összes alkalommal ugyanannyira elgondolkodnék rajta, viszont voltak olyan ... Több

2019.07.12 iq.csabi

Még csak 2 részt láttam, de brutális. A társadalom jelenlegi helyzetét nagyon jól mutatja be, persze fel van nagyítva, de elképesztő.

2025.05.07 padar8821

Érdekes, formabontó sorozat olyan sztorikkal, amikről most még azt gondolnánk, hogy nem történhet meg.

2025.05.29 lizso

Fantasztikus sorozat, minden része egy-egy önálló és elgondolkodtató történet.

2015.05.01 Mate

Nagyon erős, nagyon nyomasztó, elgondolkodtató és egyedi sorozat. Minden rész másféle társadalomkritika, mást ad át a nézőnek és ezt zseniálisan teszi. Nem véletlenül hívják Black Mirror-nek, egy erős torztükröt állít elénk.

2022.05.18 Diabolus

Megosztó sorozat

Az egyetlen hiba, ami felróható a sorozatnak, hogy kissé elnyújtottak a történetek, aki izgalomra vágyik, annak nem ez lesz a kedvence. Szerintem elgondolkodtató, és valódi problémákat mutat be. Érdemes megnézni!

2017.08.05 T.Andras

Kevés ehhez fogható sorozat van, mint a Black Mirror. Nagyon elgondolkodtató az összes epizódja, szó szerint egy fekete tükröt tart a nétők elé. Nagyon fontos témákat érint és dolgoz fel.

2016.10.05 niky86

A Fekete tükör az idén látott sorozatok közül nálam az abszolút befutó. Minden egyes epizód lenyűgöző és mélyen elgondolkodtató, nagyon erős társadalomkritika. Ebben a sorozatban garantáltan senki nem csalódik, aki megnézi.

2017.03.01 Zenta

Ha valaki ne talán még nem látta a Black mirrort és olvassa most a véleményemet, akkor feltétlenül pótolja be az elmaradását, ugyanis az egyik legjobb antológia a világon.