69% 196 szavazat
Blitz

Blitz

Blitz
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
12
Képek (12)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A délkelet-londoni rendőrség számos kihívással néz szembe. Először is, a főnyomozójuk, Brant nyomozó jelenleg bírósági eljárás alatt áll, mert bántalmazott egy pszichiátert. Másodszor, a testület vezetője nemrég vesztette el a házastársát egy pusztító autóbalesetben. Végül Falls, a… Több


Rendező: Elliott Lester
Író: Ken Bruen
Forgatókönyvíró: Nathan Parker
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország
Premier: 2011.05.06.
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
 
2022.01.03 Sebes Gábor

legújabb vélemény

A maga kategóriájában

Egészen jó kis film. Igen, hűtlen a tényleges szabályos rendőri munkához, kisebb-nagyobb mértékben ez minden ilyen akciófilmre ráhúzható. (A Lupin sorozatban akkora ilyen irányú baromságok voltak, hogy számomra komolytalanná és nézhetetlenné vált, de ledolgoztam, szégyellem is magam.) Ez legalább izgalmas vonalvezetés, szellemes történet, Statham és társaitól akkor sem várok mást, ha egyébként nagyot alakít, pld. A kaméleon c. filmben. Egyszer nézős és annak jó, már aki az ilyesmire vevő. Én igen.

0
 
2015.03.31 dedina

Remek film, amiben Jason Statham ismet hozta a formajat. Siman megneznem maskor is, nagyon jo a tortenet es remekul meg is valositottak.

0
 
2015.01.25 dj.piszu

Gyenge Jason Statham film

0
 
2020.12.30 MULTIMÉDIA

Nem reális film

Igencsak távol áll attól, ahogy a valóságban működnek a dolgok, akár a rendőrséget, akár a bűnüldözést nézzük, de a filmben szereplő rendőrök, főleg záró tetteik pedig abszolút kisiklottak a személyiségük adta keretek közül is, azaz soha az életben így nem cselekednének olyan személyiségek, akik a filmben szerepelnek. Ezt az abszurditást fel sem próbálja oldani a film, hogy az alakított zsernyákok profiljába abszolút nem fér bele – ebben az esetben – az ilyesfajta cselekvés. Az egész film inkább kikapcsolódás olyanoknak, akiket nem zavar az irrealitás, vagy nem tudnak arról, hogy ez a film így inkább egyfajta virtuális fantasy.

0

A film összbevétele 15 774 948 dollár volt (imdb.com).

#1