Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Blitz (2011)

Blitz
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Blitz

Galéria (12)

Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham

Videók (2)

 
Sebes Gábor   2022. 01. 03.

legújabb vélemény

0
A maga kategóriájában

Egészen jó kis film. Igen, hűtlen a tényleges szabályos rendőri munkához, kisebb-nagyobb mértékben ez minden ilyen akciófilmre ráhúzható. (A Lupin sorozatban akkora ilyen irányú baromságok voltak, hogy számomra komolytalanná és nézhetetlenné vált, de ledolgoztam, szégyellem is magam.) Ez legalább izgalmas vonalvezetés, szellemes történet, Statham és társaitól akkor sem várok mást, ha egyébként nagyot alakít, pld. A kaméleon c. filmben. Egyszer nézős és annak jó, már aki az ilyesmire vevő. Én igen.

 
dedina   2015. 03. 31.

0

Remek film, amiben Jason Statham ismet hozta a formajat. Siman megneznem maskor is, nagyon jo a tortenet es remekul meg is valositottak.

 
dj.piszu   2015. 01. 25.

0

Gyenge Jason Statham film

 
MULTIMÉDIA   2020. 12. 30.

0
Nem reális film

Igencsak távol áll attól, ahogy a valóságban működnek a dolgok, akár a rendőrséget, akár a bűnüldözést nézzük, de a filmben szereplő rendőrök, főleg záró tetteik pedig abszolút kisiklottak a személyiségük adta keretek közül is, azaz soha az életben így nem cselekednének olyan személyiségek, akik a filmben szerepelnek. Ezt az abszurditást fel sem próbálja oldani a film, hogy az alakított zsernyákok profiljába abszolút nem fér bele – ebben az esetben – az ilyesfajta cselekvés. Az egész film inkább kikapcsolódás olyanoknak, akiket nem zavar az irrealitás, vagy nem tudnak arról, hogy ez a film így inkább egyfajta virtuális fantasy.