Hivatalos tartalom

A délkelet-londoni rendőrség számos kihívással néz szembe. Először is, a főnyomozójuk, Brant nyomozó jelenleg bírósági eljárás alatt áll, mert bántalmazott egy pszichiátert. Másodszor, a testület vezetője nemrég vesztette el a házastársát egy pusztító autóbalesetben. Végül Falls, a… Több

Rendező: Elliott Lester
Író: Ken Bruen
Forgatókönyvíró: Nathan Parker
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország
Premier: 2011.05.06.

2024.09.03 SaSa

Az utolsó cserkész...

Ebben a filmben semmi realitást ne keress! Nagyon jól megrendezett akciófilm egyszemélyes főhőssel, flegmasággal, lazasággal. Bruce Willis 90-es évekbeli szerepeit idézi. Fantasztikusan jó, pörgős film. Az utolsó cserkész, Die Hard, Úszó erőd... stb. vonalon a helye. Kb. 10 percnél jöttem rá, hogy már láttam egyszer... mégis végig élveztem az egészet, jó volt újranézni. Végig feszes, szórakoztató kikapcsolódás. NÉZZZZDDDD MEEEEGGG!

2022.01.03 Sebes Gábor

A maga kategóriájában

Egészen jó kis film. Igen, hűtlen a tényleges szabályos rendőri munkához, kisebb-nagyobb mértékben ez minden ilyen akciófilmre ráhúzható. (A Lupin sorozatban akkora ilyen irányú baromságok voltak, hogy számomra komolytalanná és nézhetetlenné vált, de ledolgoztam, szégyellem is magam.) Ez legalább izgalmas vonalvezetés, szellemes történet, Statham és társaitól akkor sem várok mást, ha egyébként nagyot alakít, pld. A kaméleon c. filmben. Egyszer nézős és annak jó, már aki az ilyesmire vevő. Én igen.

2015.03.31 dedina

Remek film, amiben Jason Statham ismet hozta a formajat. Siman megneznem maskor is, nagyon jo a tortenet es remekul meg is valositottak.

2015.01.25 dj.piszu

Gyenge Jason Statham film