Nagyon látványos, de szerintem ez már túlzás a Marveltől. Már a semmit ragozzák, minél több pénzt akarnak kihúzni az emberekből. Ettől függetelnül jó és csak ajánlani tudom.
Szépen összekalapálja az előzményfilmekben megismert karaktereket egy csapattá. Lendületes szórakoztató, látványos, jöhet a folytatás.
Nagyon vártam már ezt a filmet, mint mindenki (gondolom). Várom már a folytatását. Végre egy filmben láthatunk több hőst is és azok konfliktusát. A karaktereket jó bejáratták az előző filmekkel, én megkedveltem őket, a látvány is remek volt, és a sok... Több
Megnéztem, mert "kötelező" volt, hiszen ebbe belenyomtak mindenféle szuperhőst. Valahogy nekem mégsem állt össze egy igazán ütős egésszé, felszínes sztori, és a főgonosz sem győzött meg.
Az egyik legjobb Marvel film amit láttam. Tökéletesen megoldotta a rendező a balanszt a szuperhősök között és hatalmas látványorgia és csatákat is kaptunk. Loki pedig főgonosz, talán az egyik legjobb a Marvel univerzumban. 2. rész nagyon várós.
A Bosszuállókkal a Marvel összehozta az évek során elindított történetszálakat. Egyszerűen zseniális, hogy azok számára, akik egy filmet sem láttak, illetve azoknak akik végigülték az összes szuperhős produkciót ugyanolyan élvezetes képregény feldolg... Több
Látványos, izgalmas, felejthetetlen mestermű! Rengeteg vicces jelenettel van megfűszerezve! Az akció fenomenális.
Ennél a filmnél is nagyon jól megvan csinálva minden. A történet, a cselekmények, a látvány. Nagyon élveztem. Örülnék egy új résznek!
Eddig talán a legjobb Marvel film, bár én mindegyiket imádom, szóval szoros a verseny. Reméljük a második rész rátesz még egy lapáttal! IMAX-ben elképesztő volt.