Bosszúállók

The Avengers

2015.02.14 orevivien

Barátommal kettesben néztem meg , nem csalódtam! Nagyon jó akciójelenetek vannak benne!

2015.02.11 reat

Izgalmas, jó látványvilág. A színészek hitelesek. Jó film volt!

2015.02.08 mesterjani

Szépen összekalapálja az előzményfilmekben megismert karaktereket egy csapattá. Lendületes szórakoztató, látványos, jöhet a folytatás.

2015.01.30 b.szenti007

Nagyon vártam már ezt a filmet, mint mindenki (gondolom). Várom már a folytatását. Végre egy filmben láthatunk több hőst is és azok konfliktusát. A karaktereket jó bejáratták az előző filmekkel, én megkedveltem őket, a látvány is remek volt, és a sok... Több

2015.01.26 Aranygomba

Megnéztem, mert "kötelező" volt, hiszen ebbe belenyomtak mindenféle szuperhőst. Valahogy nekem mégsem állt össze egy igazán ütős egésszé, felszínes sztori, és a főgonosz sem győzött meg.

2015.01.21 zayin

A Marvel filmek legjobbja.

2015.03.17 kotipeter

Az egyik legjobb Marvel film amit láttam. Tökéletesen megoldotta a rendező a balanszt a szuperhősök között és hatalmas látványorgia és csatákat is kaptunk. Loki pedig főgonosz, talán az egyik legjobb a Marvel univerzumban. 2. rész nagyon várós.

2015.03.15 fdavid

A Bosszuállókkal a Marvel összehozta az évek során elindított történetszálakat. Egyszerűen zseniális, hogy azok számára, akik egy filmet sem láttak, illetve azoknak akik végigülték az összes szuperhős produkciót ugyanolyan élvezetes képregény feldolg... Több

2015.03.12 napsugár'

Látványos, izgalmas, felejthetetlen mestermű! Rengeteg vicces jelenettel van megfűszerezve! Az akció fenomenális.

2015.03.09 napraforgó1

Ennél a filmnél is nagyon jól megvan csinálva minden. A történet, a cselekmények, a látvány. Nagyon élveztem. Örülnék egy új résznek!

2015.02.17 Vidal89

Eddig talán a legjobb Marvel film, bár én mindegyiket imádom, szóval szoros a verseny. Reméljük a második rész rátesz még egy lapáttal! IMAX-ben elképesztő volt.

2015.02.13 LAlexa23

Látványos, helyes szuperhősös. Mi nagyon jól szórakoztunk, humoros volt, látványos, és a színészek is remekül hozták a formájukat. Várjuk a 2. részt :))

2015.02.05 adamwin

Nagy rajongója vagyok a marvel univerzumnak, amikor elkezdték összerakni a kirakós darabjait a különfilmekkel, vasember, thor, amerika kapitány már az is nagyon megfogott, főleg a vasembert láttam rengetegszer....de a bosszúállók mindegyiknél nagyobb... Több

2015.03.29 R

Egyik legjobb sci-fi, akcióflm amit láttam. Nagyon látványos, élvezetes, izgalmas. Jó poénok.